Как върви обувката Nike Free 5.0 Running Shoe

Лека, гъвкава обувка за пешеходци и бегачи

Nike Free 5.0 е удобна обувка, която прилича на ръкавица. Изключителната гъвкавост на изпъкналата подметка позволява на крака ви да се движи, както желае, а не как желае обувката. Стелката осигурява известна поддръжка на арката, а обувката осигурява достатъчно възглавница за типично оживено ходене или тренировка. Научете повече за тези обувки и как те могат да се поберат в вашия ходещ гардероб.

Какво прави различната линия на обувките на "Найки"

Обувката на Nike Free е предназначена да имитира бягане с изключително гъвкавост в горната и горната част на обувката. Дизайнерите на обувки Nike използват картиране на налягането и улавяне на движението, за да определят какво се случва с краката ви, когато бягате и ходите боси на трева. Те поставят тези данни в проектирането на обувка, която трябва да тренира вътрешните мускули на крака, да укрепи крака ви и да ви даде по-естествена стабилност.

Nike продължава да прави нововъведения с тази линия. Nike Free RN е най-новата версия на обувката Nike Free running. Можете също така да избирате от обувката Nike Free RN Commuter, идеална за носене като част от ежедневен работен гардероб и монтаж в тренировка или оживена тренировка. Комютърът е сгъваем, за да се побере в опаковката или чантата ви. Nike Free RN Flyknit се предлага в голямо разнообразие от цветове, които да отговарят на Вашия стил.

Характеристики на обувката Nike Free 5.0

Това са основните характеристики на обувката:

Недостатъци на Nike Free 5.0

Имайте предвид следните фактори:

Експертна оценка на Nike Free 5.0 Running Shoe

Nike Free 5.0 дебютира преди повече от 10 години и този модел обувки е издържал теста на времето. Те веднага бяха популярни сред пешеходците. Тук е изчерпателно дали те имат характеристики, които ги правят добре да се използват за фитнес ходене.

Долния ред

Nike Free 5.0 е подходящ за разходки от 30 до 60 минути, но може да не осигури достатъчно възглавница за по-дълги разходки. Те са най-подходящи за проходилки и бегачи, които имат неутрална походка и не пресичат.

Можете също така да се насладите на тях като обуща за комфорт, които да се носят цял ​​ден и да се промъквате в някои разходки по почивките си или на обяд.