Mizuno Wave Rider Shoe - Преглед

Омекотителна обувка с чудесни функции за ходене, както и бегачи

В Mizuno Wave Rider е омекотена обувка, която е подходяща за ходене на високи пробези, които имат неутрална походка. Това е достатъчно леко тегло за скорост (средно 8,5 унции за женския модел), като същевременно осигурява добро омекотяване. Също така има елементи на стабилност.

Wave Rider е добра обущаща обувка за проходилки, тъй като е предназначена за нападателите на петите, без голяма заградена пета.

Той е по-широк в предната част от някои обувки, което е чудесно за тези, които искат повече място в кутията на пръстите.

Mizuno Wave Rider Професионалисти

Mizuno Wave Rider Cons

Експертна оценка - Mizuno Wave Rider Shoe

Като проходилка с висок пробег, имам нужда от известно омекотяване, за да поддържам краката си щастливи в продължение на часове, но също така се нуждая от лека и гъвкава обувка. Mizuno Wave Rider изпълнява тези нужди. Носех Mizuno Wave Rider с пълна маратонска разходка и ми сервира добре както през месеците на тренировка, така и по време на състезанието.

Обувката има ниска пета и има леко подбита пета, които са и двете добри характеристики за проходилки. Тя е специално създадена за нападатели на петите, като проходилки. С тези обувки се чувствам като да се промъкна в един конник, който не е обичайният ми отговор към обувката. Mizuno ви представя това като отзивчиво пътуване, конструирано така, че да ви даде плавен преход през петата удари към midfoot и toe-off.

Обувката се чувства твърда, но поддържа и се огъва през стъпалото.

Имам специална нужда по отношение на зоната на куката и отново Mizuno Wave Rider е структурирана по начин, който предпазва куката. В най-новите дизайни, той има обикновена горна част на окото без сложни наслоявания, които могат да разтрият крака ви по грешен начин.

Ако прекалявате и имате нужда от обувка за контрол на движението, това не е обувката за вас. Но ако имате неутрална походка, дайте я.

Цветове и стилове: Можете да получите оцветени цветове за Mizuno Wave Rider, или дръзки и джаз цветове. Хубаво е да имаш избор.

Ширини и размери: Женските версии са с размери от 6 до 12 и широки, широки и широки. Размерите на мъжете са между 7 и 15 на редовно и широко. Имам широк крак и купих вълноводния ездач, защото е достъпен на ширина на жените и имаше по-широка кутия. Това е добра обувка за тези, чиито крака не са доволни от редовните ширини.

Оповестяване: Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим обезщетение във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.