Топ Подаръци за Ходещи Ходене

Дайте му подарък, който ще му помогне да продължи да се движи. Списъкът естествено включва джаджи за проследяване на тренировките за ходене и задържането му в курс. Той също иска комфортно ходене. Ето списък за празниците, рождения ден, годишнината или Деня на бащата.

1 - Такса Fitbit 2

Fitbit Charge 2. Fitbit

Футболната група Fitbit Charge 2 върви допълнително. Той следи сърдечния ритъм непрекъснато без гръден колан и можете да проследявате тренировка с натискане на бутона, включително скоростта и разстоянието от мобилния му телефон GPS. Той има защитено закопчаване, така че никога не трябва да се безпокои, че просто ще изскочи. Освен това има взаимозаменяеми банди, за да може да се промени от спорт към бизнес, изглежда бързо или дори да го носи като значка или висулка. В допълнение към проследяването на обичайните данни на Fitbit, като стъпки, разстояние, калории, също така автоматично записва качеството на съня и има сигнали за неактивност. Той може да вижда и предупрежденията за смартфон и календар на таксата 2. Той може да види накратко приложението или онлайн таблото за управление, ако всеки ден получава достатъчно упражнения, активност и сън.

| Повече ▼

2 - Спортни Bluetooth безжични слушалки за поставяне в ушите

Надстройте му слушалките или слушалките, за да отидете безжично. Кой иска да бъде на каишка на техния телефон или iPod, когато ходи? И с новите модели на iPhone, той дори няма да има аудио порт, в който да се включи. Тези слушалки са водонепропускливи и устойчиви на изпотяване и имат 12-часов живот на батерията, за да достигнат разстоянието.

| Повече ▼

3 - Оранжева кал HydraQuiver

Оранжева кал HydraQuiver единичен цев. С любезното съдействие на Амазонка

Когато той не иска талията и не иска да отпива през хидратираща опаковка, HydraQuiver поддържа бутилка за вода удобна, с възможност за най-важното. Оранжевата кал линия на расовите жилетки и водните мини пакети е проектирана от приключенския състезател Josh Sprague. Той има версии с единична бутилка, двойна бутилка и раса.

| Повече ▼

4 - Scosche ритъм + сърдечен ритъм монитор

Scosche RHYTHM +. С любезното съдействие на Pricegrabber

Преглед: Scosche Rhythm +
Ако той не харесва ухото за наблюдение на сърдечната честота, Rhythm + е чудесен алтернативен детектор за сърдечен ритъм. биометричният експерт Стивън Лобеуф казва, че Scosche Rhythm + е най-точното за установяване на сърдечната честота на китката. Можете да преглеждате и използвате данните за сърдечния ритъм с почти всяко Bluetooth Smart или ANT + приложение, устройство или уреди за упражнения.

| Повече ▼

5 - Гармин Forerunner 25

Много момчета искат да разберат колко бързо ходят и серията Garmin Forerunner отдавна е задвижващото устройство GPS за тази цел. Garmin Forerunner 25 е настоящият лесен за използване GPS часовник, който ще запази данните си за скорост и разстояние. Той може да я прегледа през приложението Garmin Connect и дори да получава известия от своя сдвоен смартфон.

| Повече ▼

6 - Планинска обиколка на лудницата

Това е лумбална опаковка за човека, който иска да носи повече от най-важното в ходенето си. Това е водоустойчива опаковка с два държателя за бутилки за вода, които се използват удобно на дълги разстояния или когато го правите да извършва всички тежки повдигания. Големият капацитет на пакета ви дава опции за това колко неща искате да предприемете за еднодневно екскурзия.

| Повече ▼

7 - Exerstrider OS2 ходещи полюси

Exerstrider OS2 Трекинг полюсите. Exerstrider

Независимо дали иска да има по-добра стабилност по пътеката или да получи по-добра тренировка за ходене на тротоара, тези ходови щитове могат да му дадат тласък. Exerstrider OS2 полюсите са сини трекинг полюси с ергономични дръжки. Но можете също така да ги използвате с exerstriding фитнес пеша техника, за да получите горната част на тялото тренировка. Той иска силни рамене и очи, нали?

| Повече ▼

8 - Единична бягаща пътечка F80

Единична бягаща пътечка F80. С любезното съдействие на Amazon.com

Не винаги е лесно да се махнете или да стигнете до фитнес за разходка или тренировка. Да имаш здрава домашна бягаща пътечка може да поддържа човек активен при всяко време. Тази бягаща пътечка идва на изгодна цена - често се продава за под $ 1500. Но има мощен двигател с мощност 3,5 к.с. Единичните бягащи пътеки са получили рейтинг "Best Buy" от "The Doctor Doctor". Той разполага с 60-инчова палуба, безжичен контрол на сърдечната честота и 2,75 "ролки, пет прозореца и здрав капацитет от 265 фунта. Двугодишната гаранция за обслужване не може да бъде намерена на никой друг бягащ пътепис за под $ 3000.

| Повече ▼

9 - Преглед на триизмерен крачкомер Omron HJ-321

Omron HJ-321 крачкомер. С любезното съдействие на Амазонка

Преглед: Omron HJ-321
Този мощен крачкомер идва на изгодна цена. Точно е точното, независимо от това как го носите - в джоба, в кръста, в опаковката. Това дава на ходещите опции, особено ако той носи силен колан, който го прави трудно да скъсате крачкомер. Той е с елегантен, плосък дизайн. Omron HJ-321 започва стъпките за отчитане в полунощ и автоматично се нулира в края на деня с 7-дневна памет. Освен броенето на стъпки, той оценява изгорените ви калории, разстоянието, аеробните стъпки и стъпките в минута.

| Повече ▼

10 - Чорапи Smartwool Hiker

Smartwool Светло пешеходен екипаж чорап. Уенди Бъмгарднер ©

Чорапите Smartwool могат да се измият в машинка и машинно изсушени, няма да се свиват и практически нямат сърбеж. Те са предназначени за проходилки, бегачи и туристи. Те осигуряват превъзходно естествено управление на влагата и контрол на температурата. Какво би могло да бъде по-добро зареждане, отколкото чорапи?

| Повече ▼

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.