Кабрио панталони - два пъти като добри или двойни проблеми?

Трябва ли да пакет кабриолет панталони за ходене и туризъм ваканции?

Преди моята първа група пешеходна обиколка в Турция с Walking Adventures International , купих конвертируеми панталони. Можех да скъсам краката, ако времето стане по-топло по време на нашето пътуване, или да ги върнем обратно, преди да обиколим джамия. Много от моите колеги също носеха конвертируеми панталони. Попитах дали те някога са ги преобразували и отговорите са тичали от "Никога", до "През цялото време". Дали кабриолет панталони наистина си струва допълнителните разходи и усложнения?

Шорти срещу Capri-дължина Convertibles

Уенди Бъмгарднер

Каква дължина искате да превърнете панталоните си в каприз, шорти, каква дължина на шорти? Някои модели са тройни конвертори, с ципове за преобразуване в капри и отново за къси панталони.

Какво Fabric?

Уенди Бъмгарднер © 2013

За ходене и туризъм, искате тъкани, които могат бързо да изсъхнат от пот, дъжд или след измиване на ръцете по време на пътуване. Много конвертируеми панталони идват в бързосъхнещи найлонни смеси, но може да предпочетете памук или платно.

Лекота на преобразуване - онези проницаеми ципове

Уенди Бъмгарднер © 2013

Не е добре да си купувате конвертируеми панталони и да не можете лесно да ги конвертирате. Някои панталони се преобразуват с ролка, а не с цип. Това елиминира проблема с циповете (и евентуално загубата на дръжките за панталони). Но с рулони, все още трябва да проверите дали валцуваните крака са удобни.

Fit, Fit, Fit

Ако панталоните ви не пасват точно в талията и чатала, няма да се чувствате удобно и не бива да ги купувате. Те също така трябва да се поберат удобно в бедрото, коляното и телето както за ходене, така и за седене.

Джобове

Уенди Бъмгарднер © 2013

Къде са джобовете и те са правилният размер за това, което искате да носите заедно? Купих същия модел панталони (помислих си) и имаха различни джобни конфигурации. Често конвертируеми панталони имат джобове за товари на краката, в допълнение към предните и / или задните джобове. Къде ли ги искате? Те са достатъчно големи за мобилния ви телефон, портфейла, паспорта си? Затварят ли се по начина, по който искате (цип, кука и връв, бутон?)

REI Сахара Кабрио панталони с не-Sit ципове

Тези панталони се преобразуват в дължина на шорти (7-инчов индекс). Те се отличават с "носещи ципове" върху подвижните крака, които са вертикални ципове отстрани на краката, така че можете да ги настръхнете без да седите и сваляте обувките си. Те имат циркони с циркони, така че не е нужно да познавате кой крак трябва да се върне отново. Купих чифт, след като се опитах на много други дизайни. Харесвам ги за предните, задниците и джобовете на краката. Тези панталони са с мъжки, дамски, плюс размер, високи и дребни дължини.

| Повече ▼

Exofficio BugsAway Ziwa Кабрио панталони

Тези панталони от найлон / спандекс съхраняват бъгове с Permethrin, включен в тъканта, която трябва да издържа през 70 миене. Те се превръщат в 10-инчови шорти. Те идват както в мъжки, така и в женски и малки, редовни и високи дължини. Версията на жените е висока. Те имат джобове с джобове и джобове, джобове за ръце и вътрешен джоб за сигурност. Има странични ципове в долния подгъва на всеки крак за лесно включване / изключване на ботушите.

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.