Изненадващи храни, които маскарадните са здрави

Някои храни имат това, което е известно като здравословен ореол - те изглеждат като умни избори, но в действителност те не са. Аз ги наричам храна на фалшификаторите! Ето някои от любимите ми примери.

Мюсли

Докато гранулата е съставена от здрави съставки, тя обикновено е калорична гъста, което означава, че малка сума има много калории. И докато е наред в малки порции, хората често консумират гранула като обикновени зърнени храни или лека закуска върху нея от шепата, което може да намали калориите.

Чаша традиционна гранула има около 450 калории и 16 грама мазнини! Дори нискомаслената гранула често има почти 400 калории на чаша. Когато сте в настроение за зърнени храни, разбъркайте нещо високо във влакна с надухнало зърно за купа, която е пълна и голяма.

Редовно гръцко кисело мляко

Обичам гръцкото кисело мляко, но винаги се придържам към 0% или 2% мастни сортове. Защо? Пълномасленото гръцко кисело мляко е по-високо в калориите и мазнините. Услугата от обикновения тип от 8 унции има около 280 калории и 20 грама мазнини. Без мазнини, от друга страна, има около 130 калории за една и съща сума и често идва в контейнери с размер на снакс с по 100 калории всяка. Бъдете внимателни, защото пакетите изглеждат много подобни!

Ако не ви харесва да ядете гръцкото кисело мляко просто, разбърквайте пакета с некалорични подсладители, разхвърляйте плодовете и върха с зърнени култури с високо съдържание на фибри. Такава страхотна закуска! Ако ядете киселото мляко като лека закуска, направете го интересен със салса или други съставки .

Ресторант Салати

Знам какво си мислиш. Как може хлябът, базиран на маруля , да е лош избор? Проблемът не е зелените, а всичко това се добавя, за да направи салатата по-привлекателна.

Общи виновници? Печени и пържени пилета, захаросани ядки, пълномаслено сирене (и много от тях!), Пържени юфка или тортила, както и прекалено много мазна дресинг.

Хората често приемат, че винегрет са здрави, но често са като угояване като кремообразни превръзки. 2-супена лъжица сервиране на винегрет има около 180 калории и 18 грама мазнини, а салатите на ресторанта обикновено се хвърлят или сервират с три до четири пъти тази сума!

Винаги се обличайте отстрани (нещо светло, ако имате) и след това натопете вилицата в нея (не изливайте цялата стойност на ръчката върху вашата салата). След това избягвайте тези висококалорични добавки и се придържайте към пресни зеленчуци и постно протеин.

Сандвич Обвивки

Много хора мислят, че те са като леки алтернативи на традиционните сандвичи, но това не може да бъде по-далеч от истината.

Докато тортилите са тънки, те обикновено са масивни. Разгънете обвивката и вероятно ще намерите тортила с размера на волана си! Това само по себе си лесно може да съдържа 300 калории. Освен това, тези тортили могат да задържат много повече храна, отколкото няколко парчета хляб, което означава още повече калории!

Ако сте на път, изберете сандвич на тънки филийки пълнозърнест хляб или поискайте да бъде увит в маруля. В магазина за хранителни стоки, търсете тортила с високо съдържание на фибри с 110 калории или по-малко.

Така или иначе, напълнете сандвича си със слаб протеин като филии от пуйка или пилешки гърди, много зеленчуци и нискокалорични подправки (горчицата е ароматен избор).

Ресторант Печени картофи

Като цяло, печен картоф може да бъде добър избор, но проблемът с поръчването на печен картоф, когато сте навън, е, че ресторантите са склонни да обслужват огромни такива.

Докато стандартният размер на сервиране за печен картоф е разумен 6 унции, повечето ресторанти служат на картофи, които часовник в огромни 12 унции, което означава, че те са повече от 300 калории всеки. Това е преди да добавите нещо към тях! най-добре е да се придържате с половин картоф и да го залеете със салса или яжте я.

Десерти без захар / без мазнини

Лесно е да се приеме, че всичко, което не съдържа захар или без мазнини, е автоматично диета.

Но тези храни често са натоварени с калории, въпреки че са с ниско съдържание на захар или мазнини.

Безалкохолните сладки, които не съдържат захар, са с високо съдържание на мазнини, а десерти с мазнини често включват високи количества захар. Ако сте навън и желаете да се насладите на десерт, отидете на пресни плодове с битка със сметана или с малка лъжичка сорбет. И в супермаркета винаги проверявайте хранителните етикети, за да получите цялата история.

Мънички от Bran

Обикновените кренвирши обикновено не са диетични. Без значение какво сте казали преди години и колкото и влакно да съдържат, кнедли от трици обикновено не са избор за хранене, подходящ за хранене .

Брашно, масло, захар, яйца, масло ... направете някоя от тези съставки здрава светлина за вас? Средно количество картофени пакети съдържа около 450 калории и 14 грама мазнини! Дори кифличките с ниско съдържание на мазнини често са натоварени с прекалено много захарни калории.

Ако сте на закуска, вие сте много по-добре с бягство на яйчен белтък. На среща на брънч? Вземи голямо парче плодове. И ако искате да направите кифли у дома, използвайте по-добре за вас заместители като леко бита масло или леко маслен спейс, без мазнини течни заместители на яйца или белтъчини, както и без захар добавен applesauce.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!