Без глутен пресен пипер

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 303

Мазнини - 15 гр

Карби - 42гр

Протеин - 5g

Общо време 30 мин
Подгответе 10 минути , готвяйте 20 мин
Сервирания 8

Когато имате хляб в хладилника, какво е по-добре от вкусния плодов плод? Тази рецепта призовава за пресни къпини , но щеше да работи чудесно и с малини. Всъщност, идеалното зрънце, което да се използва, е олио, разнообразие от къпини, които растат близо до западното крайбрежие на Съединените щати и е кръстен на индийската дума Chinook за "зрънце".

Пълнежът е предимно суров, съчетавайки пресни плодове с проста глазура. Кората от бадемов пай не само добавя още един слой вкус, но и прави този пай глутен без лечение.

Съставки

подготовка

Направете кората от бадемчета

  1. Загрейте фурната до 350 F. Разтопете маслото в микровълнова печка.
  2. Добавете бадемовото брашно и агавата към разтопеното масло в тигана и разбъркайте добре. Поставете на място с пръсти.
  3. Печете около 10 минути, докато кората започне да кафява. След 8 минути проверявайте всяка минута, защото, щом започне да се кафява, тя бързо отива. Извадете от фурната и оставяйте кората да се охлади.

Направете пълненето на Бери пай

  1. Смесвайте вода, 1 чаша пресни плодове , тире от сол и мед заедно в тенджера, който е достатъчно голям, за да задържат всички плодове.
  2. Оставете сместа да заври и гответе за 2 до 3 минути. Плодовете трябва да се омекотят и течността да се превърне в ягодо-цвят.
  3. Разбийте царевично нишесте в сместа. Уверете се, че е напълно разтворен, готвене, докато сместа потъмнее и избистря (с други думи, по-голямата част от лекотата от царевичното нишесте изчезва).
  4. Добавете маслото, ако използвате, и разбъркайте до разтопяването. Добавете останалите 3 чаши плодове и разбъркайте, докато не покриете с глазурата.
  5. Изсипете в печена и охладена черупка от бадемов пай и хлад.
  6. Ако желаете, горния плод на зрънце със сметана, овкусена с малко ванилия и подсладител по ваш избор.