Сладката боровинка

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 376

Мазнини - 11 гр

Карби - 46гр

Протеин - 26 гр

Общо време 5 мин
Подгответе 5 минути , гответе 0 мин
Сервирания 1

Smoothies са чудесен начин да опаковате много храна в едно хранене, особено ако сте в движение. Те могат да бъдат натоварени със захарни сиропи и мазнини, ако не сте внимателни, когато вземете ласкателката далеч от дома. За хранителна ласкателка можете да се почувствате добре, да пропуснете магазина и да направите тази вкусна версия у дома.

Замразените диви боровинки са много сладки и опаковат много вкус и антиоксиданти в тази дива череша. Те също така правят тази ласкателка още студена и мразовита, без да се налага да използва лед. Изследванията показват, че дневната консумация на боровинки може да понижи кръвното налягане, дължащо се на производството на азотен оксид.

Гръцкото кисело мляко и авокадо дуо придава луксозна кремообразна текстура и също така допринася за здравословни мазнини , фибри и много протеини, за да ви поддържат пълни и пълни. Направете тази ласкателка за сладка закуска или я разделете на половина за здравословна закуска или десерт.

Съставки

подготовка

  1. Добавете всички съставки към високоефективен пасатор и смесете, докато стане гладък. Може да се наложи да добавите повече мляко към желаната консистенция.
  2. Налейте в чаша и се насладете.

Варианти и замествания на съставките

Обикновено можете да намерите диви боровинки във фризерната част на вашия хранителен магазин. Ако не можете да ги намерите, можете да замените редовните замразени боровинки, но те няма да бъдат толкова сладки.

Това е страхотна рецепта за прикриване на зеленчуци, така че добавете шепа спанак, ако искате да получите малко повече зеленчуци.

За да направите това безквасловно мляко, използвайте без млечни кисело мляко, като коприна, и несмесено мляко без мляко по ваш избор .

Съвети за готвене и сервиране

Тази рецепта прави хляб размер ласкател. За закуска след тренировка или здравословен десерт разделете на две порции.