8-те най-добри готови, без глутен пици се продават през 2018 година

Предварително валцувани или готови за завъртане за домашен готвач

Ако сте отишли без глутен, но все пак искате да се насладите на удоволствието от домашно приготвена пица, тези глутенови корички ще бъдат отговорът на вашите кулинарни мечти. Всеки от тях е подготвен за най-стриктните стандарти без глутен и е тестван, за да гарантира, че глутените се съхраняват навсякъде от 20 до по-малко от пет части на милион (ppm) .

Просто издърпайте един от фризера, добавете любимите си глутенови покрития и поп в пещта за вкусна закуска или храна. Дори вашите приятели без глутен ще ги харесат.

Безкомпромисното пици на Udi се предлага в удобна опаковка и се произвежда с комбинация от нишесте от тапиока, кафяво оризово брашно, картофено нишесте, мая и яйца.

Цялата хранителна линия на Udi е сертифицирана от Службата за сертифициране без глутен (GFCO), която тества до 10 ppm глутен. Като допълнителен бонус техните безглутенови пици са също кошер.

Три хлебари предлагат осем-инчова, тънка пица, направена от оризово брашно , нишесте от тапиока, царевично нишесте, мая, яйца и мляко на прах. Крустът има по-слаб вкус от други марки, които не съдържат глутен и тествани, съдържащи по-малко от пет ppm глутен.

Три корита на хлебарите се доставят в удобна двуетажна опаковка.

GF Great Bakes на Joan предлага своя пицария в пицария в Ню Йорк, която е доставена замразена и готова за любимите ви глутен топинги. Ръчно изработената коричка е с диаметър 10 сантиметра и има крайна плътност на дъвка на традиционна пица в Ню Йорк.

Компанията тества продуктите си чрез независима лаборатория, която потвърждава по-малко от 5ppm глутен на коричка.

Gillian's Foods предлага както предварително навита, девет-инчова безглутенова пица и специална версия за тези, които искат да хвърлят тестото си. И двете са без млечни продукти и съдържат бяло оризово брашно, тапиоково брашно, яйчен белтък и соево масло.

Предварително валцуваните и валцуваните продукти се доставят замразени и се доставят на 12 опаковки.

Гютиновите коктейли от пица идват четири до една опаковка и са направени с царевично нишесте, нишесте от тапиока, мая, яйца и следа от сусам и соя. Освен гроздовете си, Glutino's предлага предварително приготвени пици, покрити с пеперони, две сирена или спанак и фета.

Глутинът тества продуктите си да съдържат по-малко от 20 ppm глутен.

Katz не съдържа глутен пица корите достигат или пет или 10-инчов размер и са направени с кафяво ориз брашно, тапиока брашно, соево брашно и мая. Те се произвеждат в завода без глутен без яйца, ядки, захар или млечни продукти.

Покритията на Katz са индивидуално опаковани и доставени в удобен четири пакет.

Kinnikinnick Foods предлагат четири опаковки от квадратни, безглутенови пици в частни размери. Крустът е направен със сладко оризово брашно, нишесте от тапиока, царевично брашно, яйца и мая.

Хранителната лаборатория на Университета в Небраска е сертифицирала, че продуктите на Kinnikinnick съдържат по-малко от пет ppm глутен. Пицата са също кошери и са свободни от дървесни ядки, фъстъци или млечни продукти.

Веригата от супермаркети Whole Foods предлага замразена пица без глутен като част от линията на компанията Glutenfree Bakehouse. Пицата са изработени от безмаслено мляко, нишесте от тапиока, бяло боб, брашно от сорго и мая.

Продуктите от Glutenfree Bakehouse се произвеждат в специално предназначено за глутен място. Специализирани лабораторни тестове в рамките на до пет ppm от глутен.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .