Топ 10 маратони за ходене

Най-добри за Walker-Friendly и Walker-само събития в САЩ

Според списание "Runners World" има над 10000 санкции за маратони в САЩ, привличащи повече от 500 000 участници всяка година.

Докато повечето от тях са предназначени предимно за състезатели, много от тези добре дошли проходилки и имат достатъчно време за почивка, за да настанят атлети от всички нива на фитнес. Само маратонците, които се движат по пешеходци , са по-малко разпространени, но растат популярни сред пешеходците , непринудените ентусиасти и благотворителните организации.

Ето нашият препоръчителен списък с 10-те най -добри маратони в САЩ:

1 - Портланд Маратон

Уенди Бъмгарднер

Портландският маратон в Орегон посреща 3000 палестинци и 5 000 бегачи всяка есен. Това е страхотно събитие за първите таймери, защото всеки е приветстван с толкова ентусиазъм, колкото и да е време да премине финалната линия.

Финалът се държи отворен, докато последният човек влезе. Всеки участник е посрещнат в края с асортимент от екстри, включващ роза, дървесен разсад, маратонов медал и риза на финала.

Ако искате да бъдете част от голям маратон и да се третирате като победител, когато завършите, Портланд е мястото.

| Повече ▼

2 - Световен маратон на Уолт Дисни

Мат Стросхайн / Дисни паркове / Гети изображения

Това ежегодно благотворително събитие, проведено през януари, приветства проходилки и бегачи от цял ​​свят, които участват в едно-единствено по рода си състезание през Magic Kingdom. Независимо колко сте на възраст или откъде сте от вас, не можете да помогнете, но да се хванат в радостта на детето.

Независимо от отложеното обжалване, крайният срок от седем часа е стриктно спазен. Организаторите на събитията обикновено изпълняват своята квота от 13 000 участници месеци предварително, така че не забравяйте да се регистрирате по-рано, ако искате да се присъедините.

| Повече ▼

3 - Холоколу Маратон

Марко Гарсия / Гети изображения

Маротона от Хонолулу приветства над 30 000 участника всеки декември на един от прекрасните (макар и горещи и влажни) маршрути в САЩ. Състезанието започва на булевард Ala Moana в центъра на Хонолулу и змии се простират по спиращата дъха хавайско крайбрежие до финалната линия в парка Kapiolani ,

Началното време е в 5:00 сутринта с финални услуги, официално отворени до 14:00 ч. Въпреки това организаторите позволяват на всички да завършат и да имат присъстващи на ръка до 16:00 ч.

| Повече ▼

4 - Романтични маратони

Уенди Бъмгарднер

Серията маратони и полумаратони Rock 'n' Roll са годишнина, която привлече 30 000 състезатели за някои от най-популярните си събития. Състезанията се провеждат в големи градове по цял свят и включват музика на живо и страхотна подкрепа на курса.

Единственото предупреждение е, че само половината от техните маратони са приятелски на улиците и имат строг срок от седем часа. Половината маратони обикновено имат по-приятен лимит от четири часа.

Таксата за регистрация е доста стръмна, но качеството на тези събития обикновено е повече от цената.

| Повече ▼

5 - Масаж на Нюйоркския Манастир

Спенсър Плат / Гети изображения

ТМС Ню Йорк Маратон през ноември привлича над 30 000 бегачи и пешеходци всяка година. Срокът е осем и половина часа, но ходещите трябва да се преместят на тротоара, ако паднат под 15 минути.

Известният курс змии през всичките пет квартала на града и пресича пет моста до края в Сентръл парк. Процесът на кандидатстване е конкурентен, затова започнете да планирате рано. Това е наистина едно веднъж в живота опит.

| Повече ▼

6 - Playtex MoonWalk

Гети изображения Спорт

Playtex MoonWalk е серия от събития, провеждани през нощта, за да се съберат пари за благотворителни организации за рак на гърдата. Участниците могат да изберат или маратон или полумаратон и често ще носят украсени сутиени, за да покажат своята подкрепа за каузата.

MoonWalk е събитие само за ходене, което не позволява бягане. В Лондон MoonWalk през май привлича над 15 000 пешеходци, а Единбургската MoonWalk се провежда един месец по-късно през юни. Организаторите разшириха събитието, за да включат Ню Йорк Сити MoonWalk през август.

Входните разходи са повече или по-малко същите като типичния маратон с допълнително стимулиране, но не се изисква.

| Повече ▼

7 - Avon 39 Разходка до край на рака на гърдата

Дарън Макколстър / Гети изображения

Участниците в ежегодния Avon 39 Walk to End Рак на гърдата могат да изберат да участват или в маратон на Ден 1, или на полумаратон в двата Ден или в Ден 2. Пешеходците трябва да съберат поне $ 1,800 дарения за участие.

Събитието се провежда в няколко града в САЩ и е изключително добре поддържано със снек и водни спирки, ястия и палатков град за нощувки. Това е толкова празник, колкото и конкурс.

| Повече ▼

8 - Фестивал на FreedomWalk в САЩ

Брендън Смиаловски / Гети изображения

Американският FreedomWalk е ежегоден пешеходен фестивал, проведен през октомври. Той започва в Арлингтън, Вирджиния и се промъква през природните пътеки на Арлингтън до Вашингтон и позволява на участниците да вземат всички исторически обекти и забележителности.

Утвърден от IVV и IML Walking Associations, американският фестивал FreedomWalk включва половин маратон, както и по-кратки пешеходни и 10-километрови разходки.

| Повече ▼

9 - Бостън Маратон Джими Фонд Разходка

С любезното съдействие на Бостънския маратон Джими Фонд Разходка

Годишният Бостънски маратон "Джими Фонд Петър" се провежда през септември, за да се възползва от Института за ракови заболявания "Дана-Фарбер". За това събитие не може да се работи, тъй като градските улици не са затворени. Участниците вместо това трябва да поемат пътя си по тротоарите под ръководството на организаторите на събития и полицията.

Събитието привлича над 8000 проходилки, които могат да избират каквото и да било, от три мили пеша до целия маршрут на Бостън Маратон с дължина 26,2 мили .

| Повече ▼

10 - Държава на Остин Капър 10K

С любезното съдействие на щат Остин

40-годишният Остин държавен шап 10K се провежда всеки април в столицата на Тексас и маршрути на участниците през живописния конгресен уличен мост до куполната столица в центъра на Остин.

Това е много оживено събитие, което привлича над 20 000 състезатели и пешеходци. Времето за начало е в 8:00 сутринта (с начало 7:30 ч. За състезателите на wheeachair ) и дори включва и конкурс за костюми, който отговаря на много обичаното мото на града "Keep Austin Weird".

| Повече ▼