Преди да се регистрирате за пешеходен маратон

Поздравления за ангажимента да вървим по маратон. Предизвикателството от 26,2 мили изисква месеци обучение и планиране. Справете го с една стъпка в даден момент.

Какъв тип маратон трябва да ходите?

Има два вида маратони за проходилки. Първият тип е бягащият маратон, който също позволява на бавни пътеки и пешеходци. Те се организират с пътешественици и се създават съобразно техните нужди, с затворен курс без движение.

Обикновено те са насрочени и представят награди за всички победители и победители по възрастови групи и категории. Те могат да включват категоризирана категория за състезания. Вторият тип е истинският ходещ маратон, проектиран за и от пешеходци. Може да няма време, затворен курс или награди въз основа на времето.

Колко време ще ви отведе до край?

Трябва да знаете колко време ще ви накара да се разхождате за маратон. Това може да бъде от шест часа за един бърз проходител до над осем часа. Ще трябва да знаете това, преди да започнете да изследвате кой маратон да влезете. Не се регистрирайте за маратон, освен ако не знаете, че ще можете да завършите в рамките на неговия престой. Вие също ще трябва да знаете това, преди да се регистрирате, тъй като повечето състезания искат да знаят очакваното ви време или крачка, за да ви поставят в правилната зрелища.

Намиране на приятелски настроен маратон

След като имате добра представа за това колко време ще ви отнеме да приключите, сега можете да започнете да търсите приятелски настроени маратони. Ето как да търсите състезание, което да поддържа курса отворен и поддържан за вас през цялото време, когато ще излезете на ходене.

Кога и къде е маратонът?

Дайте си девет месеца, за да тренирате напълно за маратон, ако максималната ви разходка е вече 6 мили или по-малко. Ако вече сте преминали маратон или друго събитие за издръжливост, дайте си два до три месеца, за да се възстановите напълно междувременно. Когато пътувате, пристигате три до четири дни предварително, за да се приспособите към часовата зона, температурата, влажността и височината.

Цена за маратон

Можете да очаквате, че добре поддържаният маратон ще ви струва $ 75 или повече за регистрация. Те често ще имат специални такси за регистрация и закъснения при регистрации, така че трябва да влезете рано.

Възстановяванията и трансферите са редки

Много малко маратони дават суми за възстановяване, ако трябва да ги анулирате и повечето не ви позволяват да продавате или прехвърляте регистрацията си на друго лице. Някои събития продават застраховка за регистрация за няколко долара, които могат да ви възстановят, ако откажете поради конкретен набор от причини. Някои състезания ви позволяват да преминете към по-кратък курс, като например половин маратон или 10K, ако те са домакин на тези по едно и също време, или да го преминете към бъдещо събитие. Но за много състезания, ако трябва да се откажете, ще загубите парите си. Ако прехвърлите влизането си на някой друг и го хванат, и двамата може да бъдете забранени от бъдещи събития.

Трябва ли да ходите на благотворителен маратон или не?

Пешеходците могат да ходят на маратон за благотворителни организации като обществото за левкемия или фондация "Комен". Проходителят се радва на това, че има пешеходен треньор, групови тренировки, екипна подкрепа, която стига до и през маратона, както и мотивация да премине за спонсорите си. Понякога маратоните позволяват на пешеходците само ако са в благотворителна програма. Недостатъкът е да се наложи да се внесе значителна сума пари за благотворителността, обикновено над $ 2500.

Маратон обучение за ходене

Как трябва да тренирате да ходите на маратон? Използвайте пълното ръководство за обучение, за да се подготвите.

Научете как да създавате километража си, какви обувки и дрехи да носите, как да пиете и да се наслаждавате на разходка по маратон и какво да очаквате в състезателния ден.