Centurion Walks и 24-часовите разходки

До колко време можете да ходите в 18 часа, след 24 часа? Centurion е човек, който е преминал 100 мили в 24 часа на състезанието. За да постигнете това разстояние през това време , трябва скорост, както и издръжливост.

Как да станем секурион

Това е голямо предизвикателство да стигнете 100 мили за 24 часа. Но отвъд обучението и изграждането на вашата издръжливост, вие ще искате да намерите събитие, в което наистина можете да изпълните това предизвикателство.

Могат да се намерят ултра разстояни разстояния и разходки , но не всички от тях се провеждат в продължение на 24 часа, а не всички от тях ще доведат до получаването на означението на Centurion. Това са центрионските организации и събития в различни страни. Умело е да се свържете с тези организации, за да научите повече подробности за това как да постигнете наградата Centurion.

Съединени щати:

Австралия: Австралийският клуб Centurion организира събитие всяка година на писта за удостоверяване на австралийските центрове. Освен постижението от 100 мили / 24 часа, медалите се присъждат и за 100 километра и за 50 километра.

Холандия: Събитието Rotterdam Continental Centurion се провежда всяка година през първия уикенд през юни. Холандският клуб Centurions има информация. Нашата кореспондентка Кристина Елсенга спечели титлата си "Континентал Centurion" през 1998 г. и ни разказва от първа ръка. Доклад.

Великобритания: Сайтът Centurions1911 изброява събития, празнува Centurions и има текущи списъци и има информация и връзки към текущите 24-часови състезания, за да се класира като Centurion. Сред тях са 24-часовото състезание "Bourges" във Франция, проведено през февруари, Paris-Alsace, проведен през юни, Chateau-Thierry и Roubaix,

Нова Зеландия: Сайтът на Нова Зеландия Centurions има информация за превръщането му в Centurion и обучение за ултраверки.