Какво трябва да знаете за Speed ​​Walking

Бързи разходки стилове от Racewalking до Powerwalking

Скоростта на ходене е общ термин за бързо ходене, но това може да обхване разнообразие от бързи стилове и техники за ходене. Може да се наречете Speedwalker или Powerwalker всеки път, когато сте на разходка тренировка и ходене бързо с решителност. Това не са обиди за един фитнес проходилка. Но ако използвате олимпийски стил, който се ръководи от конкретни правила, може да предпочетете да бъдете наречен racewalker.

Бързо ходене

Пътниците могат да изграждат скорост без официална техника за развлечения, като използват някои прости точки на добра механика и техники за ходене. Много хора се ускоряват значително само с няколко указания за добра стойка на ходене и подходящо движение на ръката . Можете да научите как да ходите по-бързо с леки съвети за бърза ходене .

Другите елементи, които водят до по-текущ стил на разходка, сила и скорост, са знанието как да се преобърнем през всяка стъпка от петата до петите и как да постигнем добър тласък от крайното стъпало. Това изисква да премахнете пренатоварването , което е често срещана грешка при ходенето на хора, които се опитват да ходят по-бързо.

Носенето на правилните обувки е друга съществена част от скоростта. Те трябва да са плоски, гъвкави и леки, за да изградят скорост и да използват правилното движение на краката. Той също така помага да се носят удобни спортни облекла за по-лесно движение, отколкото дънкови дънки или ограничително облекло.

Олимпийски стил Racewalking

Racewalking е специфична техника, в която коляното е изправено и неподвижно от времето, когато предното стъпало натиска земята, докато не минава под тялото. Един крак е в контакт със земята по всяко време. Технологията на разархивирането води до отличителни движения на тазобедрената става.

Racewalkers също използват движението на ръката, за да увеличат скоростта си. Най-добре е да научите как да се състезавате лично с треньор, тъй като това не е естествено движение и ще имате нужда от обратна връзка, докато го учите.

Тази техника е обект на правила и се оценява на конкурси за състезания. Това е спортен спорт и е част от Олимпийските игри от 1906 година насам. Racewalking е сериозен спорт на разстояние с 20-километрови курсове за мъже и жени и 50-километрови курсове за мъже. Това обаче не им дава уважение от телевизионните коментатори по време на Олимпийските игри. Racewalking е уникален стил на ходене, който привлича коментари и дори джири. Отнема тежка кожа на ралито в обществото. Може да искате да се въоръжете с лозунги за лозунги и завръщане .

Powerwalking

Мощното ходене е обща техника на ходене без формален стил на състезание, но с помощта на движение на ръката за скорост. Може да ви бъде наречен Powerwalker винаги, когато вървите бързо по време на тренировка. Очевидните примери за техниката на Powerwalking се виждат с преувеличено движение на ръката, което всъщност не насърчава скоростта на ходене. Ако научите правилното движение бързо , можете да ускорите и подобрите тренировката си.

Някои форми на мощност на ходене използват ръчни тежести в опит да изгорят повече калории или да изградят силата на горната част на тялото. Често ще виждате снимки, означени като Powerwalking с Walker държи ръце тежести. Това е намръщен от физически терапевти, тъй като това е рисков фактор за напрежение на шията, рамото, лакътя и китката. Най-добре е просто да прекарате няколко минути след разходката си, като направите тренировка на горната част на тялото с тежести. Още по-лошо е използването на тежести на глезените или специално проектирани обувки . Те също така увеличават риска от напрежение и нараняване. Ако целта ви е да изгорите повече калории, по-добре е просто да прекарате още няколко минути и да запазите тежестите за силови тренировки.

Колко бързо е Speedwalking?

Общо правило за бързо ходене започва от 15 минути на миля или 4 мили в час. Това е обективно по-бързо темпо. Ходещите, които не са състезатели, могат да се разхождат толкова бързо, колкото 11 минути на километър или 5,5 мили на час. С тренировка е постижимо 10 минути на километър (6 мили в час). С тази скорост, проходителите преминават много по-бавни бегачи.

Олимпийските състезатели могат да се разходят толкова бързо, колкото 6 минути на километър (10 мили в час), по време на курс от 12,4 мили. Те лесно ще победят много състезатели по време на състезание. Сега, това е скорост ходене.