Мотивационни дистанционни текущи котировки

Ако тренирате за събитие на дълги разстояния, като маратон , се вдъхновете за тези мотивационни цитати за работа на дълги разстояния.

TS Eliot

"Само тези, които рискуват да отидат твърде далеч, могат да разберат колко далеч може да отиде."

Джон Бингъм

"Вярвай, че можеш да се движиш по-далече или по-бързо. Вярвай, че си достатъчно млад, достатъчно възрастен, достатъчно силен и така нататък, за да постигнеш всичко, което искаш да направиш.

Не позволявайте на изгубените вярвания да ви попречат да се движите извън себе си. "

Бил Делингер

"Добрите неща идват бавно - особено в разстоянието."

Хал Хигдън

"Да тичаш дълго предлага репетиция на роклята." "Дълго време учи стресът от вдигането на краката 5000 пъти на час.

Джон Бингъм

"Тренирането на дълги разстояния може да бъде положителна и конструктивна форма на егоизъм. В края на краищата, след като сте на стартовата линия, вие сте там сами." Никой не може да направи една крачка за вас. Никой освен вас не може да вземе решения за това какво да прави, за да продължи да действа.

Стив Префонтен

"Никой няма да спечели състезание от 5 000 метра, след като се движи с леки две мили, а не с мен. Ако загубя принуждавайки темпото докрай, значи поне ще живея със себе си".

Монте Дейвис

"Да бягаш дълго и твърдо е идеален антидепресант, тъй като е трудно да тичаш и да съжаляваш за себе си в същото време.

Също така има и часове на чиста глава, които следват дългосрочен план. "

Рич Дейвис

"Дистанционното движение е 90% умствено, а другото е физическо."

Гордън Бакулис Блок

"Не можеш да се наложиш за финала. С това искам да кажа, че през последните няколко седмици преди състезанието няма да имаш нито един монтьор.

Така че не се опитвайте да натъпквате каквито и да е последни дълги писти или допълнително обучение. Най-доброто, което можеш да направиш за тялото си, е почивката.

Марк Уъртър

"Диригентите са експерти при болка, дискомфорт и страх. Няма да се чувстваш добре. Това е въпрос на колко болка можеш да се справиш в онези дни. Това не е стратегия. Това е просто извикване на ума и тялото да се справят с дискомфорта. Всеки сериозен бегач отскочи. Това е естеството на играта им. Приемам болка.

Джери Линч

"Концентрирайте се на малки сегменти от вашата раса в даден момент. Например, вместо да се обръщате към останалото разстояние, просто завършете следващата миля в добра форма ... опитайте друга, а след това друга, докато състезанието бъде направено".

Нов баланс

"Маратонът, как средният бегач става по-голям от средния."

Джо Хендерсън

"Вие също трябва да погледнете назад, не само на хората, които тичат зад теб, но особено на тези, които не бягат и никога няма да ... тези, които тичат, но не се състезават ... тези, които започнаха тренировки за но не успя да премине ... тези, които стигнаха до стартовата линия, но не бяха на финалната линия ... тези, които някога се състезаваха по-добре от теб, но вече не бягаха, все още си тук. където и да свършиш. Погледни всички хора, които си прегърнал.

неизвестен

"Лицето, което започва състезанието, не е същото лице, което завършва състезанието".

Фред Лебоу

"В движение ти няма значение дали ще дойдеш първо, в средата на пакета или последен. Можеш да кажеш, че" свърших ". В това има много удовлетворение.

Мартине Костело

- Ти си тичал, защото няма начин да излезеш от ада, защото няма начин да не пресечеш финалната линия. Това е мизерия, която неучастниците не разбират. "

Дейна Кастор

"Маратонците са изключително трудни, но ако имате тренировка под колана си и ако можете да бягате умно, състезанията се грижат за себе си.

Когато имаш ентусиазма и страстта, ти свършваш да разбереш как да превъзхождаш. "

Търсите нещо по-кратко, за да поставите знак? Разгледайте тези забавни котировки за знаците на маратон спекулатор .