Препарирани храни с ниско съдържание на въглехидрати, които да се съхраняват в килера ви

От ядки до нисковъглеродни зърнени храни, ето какво да запасите

Започването на диета с ниско съдържание на въглехидрати може да бъде трудно, но подготовката може да направи много по-лесно. Има много различни видове диети с ниско съдържание на въглехидрати, включително палео диета, диета на Аткинс, кетогенна диета и обща диета с ниско съдържание на въглехидрати. Докато тези диети се различават леко в техните изисквания, подготвянето им ще ги направи малко по-управляеми.

Отвъд търсенето на рецепти или отделяне на време за приготвяне на храна, един от най-добрите начини да се подготвите за промяна в храната е да се уверите, че вашата кухня отразява вашите нови ценности.

Един от начините, по който можете да направите това, е да преминете през килера си и да се отървете от всякакви продукти с високо съдържание на въглехидрати.

Ниски въглехидрати продукти, които трябва да се съхраняват

Елементи, които трябва да хвърлите

Замяна на артикули за обмисляне на покупката

Елементите, които купувате, ще зависят от вида на програмата, на която се намирате. Ако сте на диета като палео диета, вие ще искате да избегнете преработени храни, както и глутен, зърнени храни и млечни продукти.

Диетите като палео диета, Whole30 и кетогенна диета също се намръщват от използването на изкуствени подсладители, въпреки че можете да използвате дата паста или кленов сироп, но тези са склонни да бъдат по-високи в въглехидратите.

Някои планове за диета с ниско съдържание на въглехидрати, подобно на диетите Atkin, предлагат линии от предварително приготвени и предварително опаковани хранителни продукти, като протеинови барове. шейкове и други закуски. Тези видове диетични планове обикновено предлагат повече напътствия и изискват по-малко подготовка, тъй като лесно можете да вземете закуски в движение.