Съвети за готвене Crock Pot храна

Готвенето в бавна готварска печка може да бъде чудесен начин за смяна на времето за готвене и е метод за готвене, който "се грижи за себе си", щом стане. Въпреки това, е напълно възможно да се направят някои скучни, препечени, или дори направо храна ястия в глинен съд. Ето някои съвети за успеха на клюка.

Какво да готвя в кърпа

Печене: Един от начините да мисля за гърнета е като малка фурна.

Това го прави добре за неща като печени пържени пилета, печени пилета и други ястия, които готвят във фурната на суха топлина.

Супи и Stews: Един от начините, по които бавните готварски печки се различават от фурните, е, че те не позволяват водата да се изпари. Това ги прави чудесни за супи и ястия. Водата от месото и зеленчуците ще излезе в готвене, добавяйки към течността.

Готвенето в гърнето е по-трудно за ястия, които имат гъст сос, като пилешки какациотър . Основният проблем е, че зеленчуците (а в по-малка степен и месото) са предимно вода, така че по време на готвенето от пресните съставки ще излезе невероятно количество вода, което често създава много тънък сос и разрежда другото съставки. По тази причина, когато създавате чиния с дебел сос, опитайте една или няколко от следните техники, за да избегнете прекалено тънък сос:

Съвети за кърпа