Най-добрите маратони за есента в САЩ

Така че вече сте задали целта си да проведете маратон тази есен, но тук идва труден въпрос: Кой трябва да тича? За тези, които търсят уникално преживяване или страхотна дестинация, проверете този списък с най-добрите маратони в САЩ. Всеки един от тях ще направи всичките тия мили, които се движат в топлината и влажността на лятото, напълно си струва.

1 - Св. Георги Маратон

Св. Георги Маратон

Кога: 7 октомври 2017 г.
Къде: Свети Георги, Юта
Защо да го направите: Маратонът "Св. Георги" започва в величествените планини в долината на планината "Пайн Вале" и слиза на около 2600 фута през живописния югозападен Юта, до красивия парк "Север". Нетната спускане и студеното време правят някои бързи състезания. Състезателите също се лекуват с динамичен пейзаж на курса и с много уникален медальон на финиширащия.

2 - Маратон на близките градове на Медтрон

Спенсър Плат / Гети

Кога: 1 октомври 2017 г.
Къде: Минеаполис / Санкт Паул, Мин.
Защо го прави: "Маратонът на близките градове" твърди, че е "Най-живописният градски маратон в Америка", а хората, които бягат, казват, че това е вярно. На фона на грандиозно падане на есента, курсът води състезатели през прекрасни квартали, по крайбрежието на езерото и по бреговете на Мисисипи.

3 - Банка на Америка Чикаго Маратон

Стивън Далман / Гети

Кога: 8 октомври 2017 г.
Къде: Чикаго, Ил.
Защо го прави: Чикагският маратон е плосък, бърз маратон, така че е страхотно да го направите, ако никога не сте провеждали маратон или се опитвате да изпълнявате най-бързите си времена. В допълнение към скоростта си, курсът предлага панорамна обиколка на Windy City, тъй като тя преживява през множество разнообразни квартали и десетки местни и исторически забележителности. Ще видите всичко, което е чудесно за град Чикаго, докато сте подкрепени от много крещящи фенове.

Вижте също: Как да стигнете до Чикаго маратон

4 - Детройт Свободен Прес / Талар Банк Маратон

Стейси Шакфорд / Гети

Кога: 15 октомври 2017 г.
Къде: Детройт, Мичиган
Защо да го направите: Като бегач в Детройтския маратон, вие ще пресечете двустранно американско-канадската граница (всъщност трябва да покажете паспорт или документация при ракетен пакет!) Бързият, приятелски настроен курс ви отвежда през исторически квартали и единствената подводна международна миля в света. Първите маратоньори имат допълнителен стимул да изберат тази надпревара: всички състезатели за първи път получават специален зелен номер. Детройт познава и обича своите "зелени" и им дава допълнителна подкрепа, необходима за преминаване през финалната линия.

5 - Маратон на остров Маунт Дезерт

Маунт Дезер Маратон

Кога: 15 октомври 2017 г.
Къде: Бар Харбър, Мейн
Защо го прави: С невероятния си живописен ход, Маратонът на остров Маунт пустинния остров е наречен "Големият суров маратон на Изтока". Организаторите на състезанието го наричат ​​"най-добрата малка надпревара в Америка". Всъщност участниците в състезанията се съгласяват, че природната красота на състезанието и усещането за малки градчета заслужават многобройните хълмове, които изкачвате и спускате. Медалът на омарния нокът е доста готино.

6 - Балтимор Маратон

Гети изображения

Кога: 21 октомври 2017 г.
Къде: Балтимор, Мд.
Защо да го направите: Курсът Baltimore Marathon пътува през многобройните квартали, включително живописния район на вътрешното пристанище, историческия Федерален хълм и очарователния Fells Point. Той също така започва и завършва на стадиона, където се намират както Ravens, така и Orioles, така че има достатъчно пространство и тоалетни за всички. Маратонът се гордее и с най-изявеното изложение, състезателна риза "Under Armor" и тълпи от поддържащи зрители.

7 - Маратон на морския корпус

Getty Images Северна Америка

Кога: 29 октомври 2017 г.
Къде: Вашингтон
Защо го прави: Маратонът на морския корпус често се нарича "Народният маратон", защото не предлага огромна чанта за най-добрите финалисти, въпреки големия му размер. В резултат на това, той привлича много участници в отдиха, които са наградени с добре организирана раса и живописен курс. Ще видите много от забележителностите и паметниците на DC и ще бъдете подкрепени от много поддръжници и морски пехотинци по пътя.

8 - Ню Йорк Сити Маратон

Спенсър Плат / Гети изображения

Кога: 5 ноември 2017 г.
Къде: Ню Йорк, Ню Йорк
Защо: Всичко за маратона в Ню Йорк е голямо. Това е най-големият маратон в страната - както по отношение на участниците, така и по отношение на зрителите. Пътниците обикалят най-големия град в страната, докато пътуват по улиците и няколко моста в Ню Йорк, преживяват разнообразни и оживени квартали в петте квартала на Ню Йорк. Набирането на лотарията става все по-трудно всяка година, но състезанието има някои благотворителни партньори, които също дават номера в замяна на набирането на средства.

Още: Как да стигнем в маратона в Ню Йорк

9 - Химн Ричмънд Маратон

Диего Лезама / Гети

Кога: 11 ноември 2017 г.
Къде: Ричмънд, Ва.
Защо го прави: наречен "Най-приятен американски маратон" от списание Runner's World , Химнът Richmond Marathon предлага много от предимствата на големия градски маратон, като същевременно поддържа усещането за малък град. Пътуващите се връщат отново година след година, заради приятелските и любезни доброволци и превъзходните възможности за игри, като спирките за незрящи храни и мокрите кърпи.

10 - Филаделфия маратон

Мария Полицер / Гети

Кога: 19 ноември 2017 г.
Къде: Филаделфия. Pa.
Защо го прави: Ако търсите голямо преживяване за маратон в града, но не искате да се занимавате с тълпите, Маратонът във Филаделфия може да бъде добър вариант за вас. Курсът на Фили се отнася към исторически забележителности като "Свободата", както и за естествената красота на живописните участъци по река Шуйклил. И ако все още имате известна енергия, след като преминете финалната линия, можете да направите най-добрата си "скалист" имитация, като изкарате стъпалата на Музея на изкуството в Филаделфия.

11 - Космическия крайбрежен маратон

Герои Изображения / Цифрова визия / Гети

Кога: 26 ноември 2017 г.
Къде: Какао, Флорида
Защо го прави: Заставено в сянката на космическия център Кенеди, космическият крайбрежен маратон започва в историческото и старомодно селище Какао и завършва с обиколката си покрай амфитеатъра на речния бряг, където семейството и приятелите могат да се насладят и да ви наблюдават. Курсът е предимно плосък и бърз и типичните хладни температури (състезанието започва в 6:30 ч.) Също са благоприятни за бегачите. Средствата за състезания включват медал за теглене на космическа совалка, кърпа за финиширане (перфектна за придвижване до плажа след състезанието) и партия "Назад в орбита", пълна с палачинки и яйца или пица и бира.

Още маратони: