Трябва да тече големи маратони в САЩ

Ако ви харесва вълнението и изобилието на тълпата по време на маратон, вероятно предпочитате големи състезания в града. Изпълнението на маратон в голям град е голямо извинение за пътуване някъде, където искате да посетите, и е отличен начин да проверите местните атракции (по време на вашето 26,2 мили). И вие знаете, че никога няма да сте сами по време на състезанието.

Вижте този списък на големите градски маратони в САЩ, които категорично се справят с тяхната реклама и осигуряват на състезателите фантастичен маратон.

1 - Шарън Хюстън Маратон

Карлос Алварес / Е + / Гети

Къде: Хюстън, Тексас

Кога: 14 януари 2018 г.

Защо да го управлявате: с плосък курс и традиционно благоприятно време за бягане, Хюстънският маратон е чудесен курс за първокласни и ветерани, опитващи се да постигнат PR или BQ. На бегачите се провежда обиколка на четвъртия по големина град в Америка, тъй като те са приветствани от повече от 250 000 привърженици и зрители. От рок банди, коремни танцьори и емигранти, маршируващи банди, радиостанции и мажоретки, има много развлечения и разсейвания по пътя.

2 - Айкис Лос Анджелис Маратон

Хари Как / Гети изображения Спорт

Къде: Лос Анджелис, Калифорния

Кога: неделя, 18 март 2018 г.

Защо го прави: с над 25 000 бегачи, маратонът в Лос Анджелис е голям маратон на града, но все пак успява да поддържа малък град, общността се чувства с тон на подкрепа по пътя. Популярният курс "Стадион към морето", който започва на стадион "Доджър" и завършва край кея "Санта Моника", е един от най-живописните в света, като ездачи на обиколка на Лос Анджелис минава през всяка голяма забележителност. Състезанието е наречено "Най-добър голям градски надбягвания" от света на бегачите .

3 - Бостън Маратон

Гети изображения

Кога: 16 април 2018 г. (трети понеделник през април)

Къде: Бостън, Масачузетс

Защо го прави: Бабата на маратоните, Бостън е най-старият годишен маратон в света и е известен като един от най-престижните състезания в света. Докато други популярни маратони имат лотарии, трябва да срещнете трудни времена за квалификация или да участвате в една от техните благотворителни програми, за да получите номер за Бостън. Повечето благотворителни места изискват минимум $ 5,000 за набиране на средства.

Курсът от точка до точка започва в селския град Хопкинтон и завършва на улица Boylston в площад Копли. Въпреки, че курсът в Бостън е известен със своите предизвикателни хълмове, чувайки как се чувства цял град, който приветства за вас, става възможно да стигнете до върха на Heartbreak Hill.

4 - Маратон на близките градове на Медтрон

WireImage / Гети изображения

Кога: 1 октомври 2017 г.

Къде: Минеаполис / Санкт Паул, Мин.

Защо го прави: "Маратонът на близките градове" твърди, че е "Най-живописният градски маратон в Америка", а хората, които бягат, казват, че това е вярно. На фона на грандиозно падане на есента, курсът води състезатели през прекрасни квартали, по крайбрежието на езерото и по бреговете на Мисисипи. Начинаещите и ветераните оценяват 300 000 зрители по време на курса и бира на финалната линия.

5 - Портланд Маратон

Карлос Алварес / Е + / Гети

Къде: Портланд, Оре.

Кога: 8 октомври 2017 г.

Защо: Курсът по Портланд Маратон остава отворен за 8 часа, така че е перфектен за по-бавни бегачи и пешеходци. Организаторите на състезанието се гордеят много с мотото на състезанието: "Всички финалисти се третират като победители!" Runner's World нарече "Маратонът на Портланд" "най-добрият маратон на хората на Запад" и през последните десет години го класира като един от най-добрите маратони в държавата. Той също така получава високи оценки за своите хиляди доброволци, забавления за курсове, фантастична раса и супер красив курс.

6 - Банка на Америка Чикаго Маратон

Стивън Далман / Гети

Къде: Чикаго, Ил.

Кога: 8 октомври 2017 г.

Защо го прави: Чикагският маратон е плосък, бърз маратон, така че е страхотно да го направите, ако никога не сте провеждали маратон или се опитвате да изпълнявате най-бързите си времена. В допълнение към скоростта си, курсът предлага панорамна обиколка на Чикаго, тъй като тя преживява през множество разнообразни квартали и десетки местни и исторически забележителности. Ще видите всичко, което е чудесно за град Чикаго, докато сте подкрепени от тона от крещящи фенове.

7 - Детройт Свободен Прес / Талар Банк Маратон

Стейси Шакфорд / Гети

Кога: 15 октомври 2017 г.

Къде: Детройт, Мичиган

Защо го прави: Като бегач в маратона в Детройт, ще прекосите двустранно американско-канадската граница (всъщност трябва да покажете паспорт или документация при вземане на расов пакет!). Бързият, приятелски настроен към зрителите курс ще ви преведе през историческите квартали и единствената подводна международна миля в света. Първите маратоньори имат допълнителен стимул да изберат тази надпревара: всички състезатели за първи път получават специален зелен номер. Детройт познава и обича своите "зелени" и им дава необходимата подкрепа, за да пресекат финалната линия.

8 - Маратон на морския корпус

Getty Images Северна Америка

Кога: 22 октомври 2017 г.

Къде: Вашингтон

Защо? Опра очевидно се завтече на маратона на морския корпус през 1994 г. и оттогава е популярна надпревара за първите маратонисти. Това често се нарича "Народният маратон", защото не предлага огромна чанта за най-добрите финалисти, въпреки големия си размер. В резултат на това, той привлича много участници в отдиха, които са наградени с добре организирана раса и живописен курс. Ще видите много от забележителностите и паметниците на DC и ще бъдете подкрепени от много зрители и моряци по пътя.

9 - Маратон в Ню Йорк

Мади Мейер / Гети изображения Спорт / Гети изображения

Кога: 6 ноември 2017 г.

Къде: Ню Йорк, Ню Йорк

Защо: Всичко за маратона в Ню Йорк е голямо. Това е най-големият маратон в страната - както по отношение на участниците, така и по отношение на зрителите. Runners обикалят най-големия град в страната, тъй като преживяват разнообразни и оживени квартали в петте квартала на Ню Йорк. Набирането на лотарията става все по-трудно всяка година, но състезанието има някои благотворителни партньори, които също дават номера в замяна на набирането на средства.

10 - Маратон на "Рок 'н' рол Лас Вегас"

Кога: 12 ноември 2017 г.

Къде: Лас Вегас, Невада

Защо го прави: The Rock 'n' Roll Лас Вегас Маратон обещава цялото забавление и вълнение на Вегас, без риск. Състезанието ще включва живи групи, мажоретки и тематични водни станции, за да забавляват участниците в истинския стил на Лас Вегас. Състезанието започва през нощта, така че бегачите тичат под неонови светлини на лентата.

11 - Филаделфия Маратон

Мария Полицер / Гети

Къде: Филаделфия, Пен.

Кога: 19 ноември 2017 г.

Защо да го направите : Ако търсите бърз маратонски опит в големия град, но не искате да се справите с тълпите, Маратонът на Филаделфия може да бъде добър вариант за вас. Почти равният курс и почти гарантираните температури в края на ноември правят добра комбинация за бързо състезание.