Най-добрите пролетни маратони в САЩ

Вече сте задали целта си да проведете пролетен маратон, така че сега идва трудният въпрос: Кой да направи? За тези, които търсят уникално преживяване или страхотна дестинация, проверете този списък с най-добрите пролетни маратони в САЩ. Всеки един от тези маратони ще направи всички тези километри в зимния сезон напълно си струва.

Състезанието на Шамрок Маратон

Гети изображения

Къде: Вирджиния Бийч, Ва.
Кога: 18 март 2018 г.

Проектиран, за да съвпадне и да отпразнува празника на Свети Патрик в този красив курортен град Вирджиния, Yuengling Shamrock Marathon предлага плосък, бърз курс, който включва разтегателен прозорец по протежението на известния плаж на плажната ивица и миналото на исторически забележителности, като фара Cape Henry Lighthouse от най-старите в страната. Честването на финалната линия предлага много хубава музика, ирландска яхния и, разбира се, Yuengling Beer.

| Повече ▼

Бостън Маратон

Гети изображения

Кога: 16 април 2018 г. (трети понеделник през април)
Къде: Бостън, Масачузетс

Бащата на маратоните, Бостън е най-старият годишен маратон в света и е известен като един от най-престижните пътни състезания в света. Докато други популярни маратони имат лотарии, трябва да срещнете трудни времена за квалификация или да участвате в една от техните благотворителни програми, за да получите номер за Бостън. Курсът от точка до точка започва в селския град Хопкинтон и завършва на улица Boylston в площад Копли. Въпреки, че курсът в Бостън е известен със своите предизвикателни хълмове, чувайки как се чувства цял град, който приветства за вас, става възможно да стигнете до върха на Heartbreak Hill.

| Повече ▼

Рок 'н' Рол Нешвил

Getty Images Северна Америка

Кога: 28 април 2018 г.
Къде: Нешвил, Тенеси

Можете да вземете най-добрата обиколка на музикалния град и да се забавлявате с 50 банди на 28 етапа. Курсът включва исторически забележителности като Партенона, световноизвестния музикален ред на Нешвил и екстензивен фестивал на финалната линия извън дома на тинейзърите на Тенеси, LP Field, разположен по поречието на река Cumberland. Държава, рок, джаз, блус, люлки и стотици мажоретки - ще забавляват бегачите на всяка миля от курса. За тези, които искат да продължат вечерята, има концерт след раса в центъра на Нешвил.

| Повече ▼

Международен маратон на Големия Сур

Гети изображения

Кога: 39 април 2018 г.
Къде: Биг Сур, Калифорния

Просто просто, Big Sur е най-живописният маратон в страната, вероятно дори в света (в зависимост от кого питате). Ще преживеете спиращи дъха изгледи на Тихия океан, докато се движите по живописния маршрут One от Big Sur до Кармил. С участието на подвижните хълмове, курсът е предизвикателен (няма да имате личен рекорд тук), но докато вятървате през червените дървета и завладявате красивите гледки, ще разберете, че си струва усилията. Освен невероятната природа, една от любимите традиции в курса е музикантът, който свири на класическа музика на пиано в Bixby Bridge.

| Повече ▼

Синсинати Маратон за летящи свине

Гети изображения

Кога: 6 май 2018 г.
Къде: Синсинати, Охайо

Ако някога сте казвали, че ще проведете маратон "когато прасетата летят", това е това, което трябва да направите! Един от най-големите маратони в страната, Flying Pig Marathon винаги получава високи оценки от участниците като забавна и добре организирана надпревара. Движещият се курс от 26.2 мили предлага разнообразно обиколка на някои от най-добрите квартали в района на Синсинати, тъй като "лети" по улиците на Синсинати, Ковингтън и Нюпорт. По пътя участниците ще намерят повече от 25 поддържащи станции и много забавления. Ако не сте напълно готови за целия маратон, можете да избирате от полумаратон, 10K и 5K.

| Повече ▼

Народна Обединена Банка Вермонт Сити Маратон

Гети изображения

Кога: 27 май 2018 г.
Къде: Бърлингтън, Върмонт

С великолепната си гледка и малки размери, Маратонът на Вермонт Сити е идеалният манастир за малък град, живописен. На фона на планините Adirondack и красивото езеро Champlain, участниците преминават през очарователния малък град Бърлингтън. Ако не искате да поемете целия маратон от себе си, можете да създадете релеен отбор от два до пет души. И ако тръпката от завършването на маратона не е достатъчна за вас, може би безплатният сладолед на Бен и Джери и масажите в края ще ви тласнат към финалната линия.

| Повече ▼

Сан Диего Rock 'n' Roll Маратон

Getty Images Северна Америка

Кога: 3 юни 2018 г.
Къде: Сан Диего, Калифорния

Ако търсите дълго парти с дължина 26,2 мили, се отправете към Сан Диего за това събитие. Около 20 000 бегачи и пешеходци ще поемат градските улици по време на Сан Диего Rock 'n' Roll Marathon, а повече от 40 банди ще забавляват участниците по живописния курс от 26,2 мили. Ще прочетете редица забележителности в Сан Диего, включително Петко Парк, историческия квартал Gaslamp и пристанището в Сан Диего. Добавяне към вълнението са стотици местни гимнастички в гимназията, които се състезават в състезанието "Spirit on the Course".

| Повече ▼

Маратон на баба

Гети изображения

Кога: 16 юни 2018 г.
Къде: Дулут, Минесота

Ако търсите живописен маратон в средата на масата (около 10 000 участници), Маратонът на баба е курс от точка до точка, който минава покрай красивия северен бряг на езерото Супериор. Продължителността от 26,2 мили започва на живописната стара магистрала 61, точно до две пристанища и завършва в Canal Park на Duluth в баварският ресторант. Специализираните доброволци на състезанието, ентусиазираните зрители и живите артисти винаги събраха отзиви от участниците. Маратонският уикенд включва и други текущи събития, включително половин маратон, две 5K, 5-мелер, Minnesota Mile и няколко състезания "Whipper Snapper" за деца под 14 години.

| Повече ▼

Кмет на полунощ слънчев маратон

Гети изображения

Кога: 23 юни 2018 г.
Къде: Анкъридж, Аляска

Къде другаде бихте могли да видите лос по маратонов курс? Това малко състезание очевидно не е за състезатели, които желаят състезанието в голям град. Но ако търсите нещо от разбитата пътека (част от състезанието се провежда на пътеки и велосипедни пътеки), кметът на Midnight Sun Marathon е този за вас. Ще бъдете възнаградени с невероятна природа, включително изглед към планинската верига Chugach и входа на Cook.

| Повече ▼