8-те най-добри екипировки за безопасност, които да купите през 2018 година

Останете в безопасност, докато тренирате

Здравият разум е от ключово значение да останеш на сигурно място в движение, но с правилното оборудване може да ви помогне да избегнете или да се справите с опасни ситуации, като автомобили или нежелани непознати. Ако често бягате сами или бягате в условия на тъмно или слабо осветление, особено важно е да вземете предпазни мерки с някои основни неща, които не само ви помагат да се срещнете, но и да ви помогнат да бъдете чути, ако е необходимо. От отразяващи облекла до светлини и ID гривни, ние открихме най-добрата екипировка за бегачите. Погледнете как можете да останете в безопасност, когато излизате на улицата, защото безопасността винаги е на първо място.

Този ярък колан е много ефективен и достъпен вариант за запазване на видимостта и безопасността при работа в условия на слаба осветеност. Тя ви дава 360 градуса видимост и можете да промените светлината между "flash" и "glow" с едно кликване. Ремъка е еластичен и лесен за настройка за удобно прилягане. Коланът разполага и с акумулаторна USB батерия (включена в комплекта), която осигурява до 20 часа осветяване в режим на мигане. Тя е толкова лека и удобна, може дори да забравите, че я имате. Допълнителен бонус е, че можете да използвате този колан, за да закопчаете други устройства за безопасност, като лична аларма за допълнителна сигурност.

Ако пострадате докато бягате, как може някой да ви идентифицира и да се свърже с Вашия контакт за спешни случаи? Спортният ID гривна решава този проблем. Гривните за Road ID са лазерно гравирани с вашето име, адрес, телефонен номер и контакт за спешни случаи. Така че, ако сте в безсъзнание или объркани и трябва да отидете в болницата, първите отговорили и медицинските специалисти получават информацията, от която се нуждаят, за да предупредят вашите близки.

Този основен елемент за безопасност включва силиконова лента с неръждаема стоманена скоба и лицева плоча. За разлика от лична карта или лист хартия, тя е трайна и постоянна, така че няма да се разкъса, смачка или повреди. Предлага се в черно, червено, синьо и вар и може да бъде изрязано, за да отговаря на всички размери на китката.

Фарът не само ви прави по-видими за насрещното движение, но и ви помага да видите какво предстои пред вас, за да предотвратите запушването и падането. Този черен диамант на фаровете на Black Diamond има изключително мощна крушка, включваща един четириядрен мощен светодиод и един двоен бял светодиод, който излъчва 300 лумена. Можете да избирате измежду седем различни режима на осветление, като червено нощно виждане, затъмнение и затъмняване, за да персонализирате за всяка ситуация. Регулируемата лента осигурява плътно, но удобно прилягане, така че да не се изплъзва от главата ви.

Освен това можете да използвате този фар за различни други цели като къмпинг или четене през нощта до партньора си. Вашите деца също ще имат забавно време, опитвайки това за размера.

Никога не е добра идея да се движите сами в тъмните или изоставените райони. Но ако се притеснявате за потенциални атаки от непознати или животни по всяко време на деня, може да искате да носите пипер. Това не е смъртоносно, но причинява незабавно затваряне на очите, затруднено дишане, течащ нос и кашляне в нападателя ви, независимо дали е човек или животно.

Тези спрейове сабята пипер са достатъчно малки, за да държат в ръка или да се държат в джоба, докато бягате. С обхват от 10 фута ще получите защита от безопасно разстояние. Просто не забравяйте да ги задържите далеч от децата си.

Работейки с телефона си, можете да се обадите за помощ, ако сте пострадали или се окажете в опасна ситуация. А тази телефонна лента служи двойно, защото ви прави по-видими за насрещното движение. Той се отличава с подробности за неонова и ултра-ярки LED светлини с три различни режима - стабилно, трептене и мигане.

Докато ще се държите в безопасност, телефонът ви ще бъде защитен и в тази устойчива, устойчива на изпотяване и устойчива на атмосферни условия лента. Ако имате нужда да се обадите на някого бързо, лесно можете да управлявате телефона си чрез ясен, чувствителен на допир панел. Абажорът разполага с регулируема лента за велкро, така че можете да я персонализирате за сигурна и удобна форма.

С видимост 360 градуса на разстояние до 1200 фута, рефлективната жилетка Nathan Streak ви гарантира, че ще бъдете видими и ще останете в безопасност, когато бягате по пътя в тъмни или слабо осветени условия. Изработена от лека, дишаща тъкан, тя съдържа отразяващи ленти на рамото и отразяващи петна на гърдите, гърба и талията.

Минималистичният дизайн на жилетката позволява пълен набор от движения и няма да се движи, докато бягате. Лесно се настройва и ще се побере върху всички видове дрехи, включително зимни якета. Тази жилетка се сгъва лесно и не заема твърде много място, така че да можете да я държите в течащ колан или джоб по време на бягането си и да я извадите, когато е необходимо.

Ако не ви харесва идеята за носене на пипер, може да предпочетете лична аларма за известна защита от непознати, кучета и диви животни, докато сте на работа. Това от Vigilant е снабдено със сигнал от 130dB, както и със свирка, която служи като резервно копие в случай, че батерията не успее.

Не се нуждаете от специално обучение или умения за управление на алармата - просто натиснете бутона на гърба на устройството и той издава силна аларма. Това е достатъчно малък, за да се побере в джоба ви и може лесно да се прикрепи към ключовете ви с ключодържателя или с вашия колан или раница със закачалка за чанти.

Тези светлини са лесен и много достъпен начин да станете по-видими и безопасни, когато бягате сутрин или през нощта. Те идват с три високоенергийни светодиода на светлина и разполагат с два различни режима на осветление - стабилни и затъмнени, които са достъпни само с едно щракване.

Светлината се закопчава лесно и сигурно към колана, джобовете, жилетката или раницата. Те също така идват с еластична лента за велкро, която можете да използвате, за да закачите светлината върху глезена, китката или ръката си. Устойчиви на атмосферни влияния и гъвкави, тези светлини са толкова леки, едва ли ще забележите, че сте ги включили.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .