Яде твърде много през празниците?

Как да се справим със стреса след празника

Когато празниците свършат, може да се окажете в търсене на най-простичките ви дрехи, докато тялото ви се справя с последиците от малко прекалено много храна. Тогава има вината, която умствено избухва, когато си спомняте това допълнително парче пай или тази огромна чаша на яйцето, което желаете да се върнете в студената светлина на деня. За съжаление, няма начин да не ядете това, което сте яли, но можете да направите някакъв контрол на щетите и да се върнете на пистата за новата година и можете да го направите, без да се наказвате сами.

Отделете време за почивка

Една от причините да пренебрегнем това време на годината е стресът. Елизабет Скот, експерт по управление на стреса на .com, ни напомня, че празниците могат да изпратят нивата на стрес на високо ниво. "Твърде много дейности, дори и да са забавни дейности като печене, пазаруване и купони, могат да доведат до прекалено много празнични стресчета и да ни оставят усещани по-скоро безразлични, отколкото изпълнени." Всъщност празниците често ни принуждават да прекаляваме с твърде много неща - твърде много хранене, пиене, пазаруване и дори прекалено много общуване с членовете на семейството, което може да доведе до изгаряне на почивка и в крайна сметка до повече стрес.

Само няколко неща, които може да изпитате след празниците, включват:

Вместо да оставят тези чувства да поемат, използвайте тези идеи, за да се справите с този стрес след ваканцията.

Ние всички overindulge от време на време и, по време на празниците, че е лесно да се дерайлира от нашите здравословни навици. Връщането веднага на път е един от най-добрите начини за справяне със стреса и безпокойството, които идват от свръхчувствителност. Всеки здравословен избор, който правите, е напомняне на ангажимента ви да бъдете здрави и да се подготвите през цялата година.