Th 10 най - добри кученца за купуване за бегачи през 2018 г

Малки подаръци

Търсите малък подарък за любимия си участник? Проверете този списък с перфектни неща за зареждане, които бегачите ще харесат.

Наблюдателите, които много се разхождат в студено време, ще оценят тези загряващи средства за ръце за еднократна употреба, за да запазят ръцете си топли и тостери. Поглъщателите на грайфер са нетоксични, без мирис, източници на топлина, използващи всички естествени съставки, които са незапалими. Всичко, което трябва да направите, е да отворите външната опаковка и да изложите пакета във въздуха, за да загреете.

Също така вижте: Running Gear for Winter Running

Спортната ID гривна е един елемент за безопасност, който всеки състезател трябва да има. Останете сигурни и мотивирани, докато сте на път с тази едностранна IDylBAND TECH ID Гривна с найлон. Найлоновият лентов кит има лазерно гравиран таг, за да изрежете вашата спешна информация. Вашият маркер е защитен - но лесно може да се отстрани - в случай, че промените адреса или медицинската информация. Гривната е водоустойчива и има регулируема вентил за затваряне. До 6 линии на гравиране на разположение.

Още: Персонализирани подаръци

Тези Zensah Smart Running Ръкавици поддържат топли пръсти, като същевременно ви позволяват да използвате вашия сензорен екран смартфон или iPod. Тяхната собствена тъкан Zensah осигурява ултра дишане и комфорт по време на вашите студени течения.

Още: Най-добри Ръкавици

BodyGlide е смазка, предназначена да предотврати образуването на мехури и / или изцапване в уязвими области, като краката, вътрешните бедра, спортните сутиени и подмишниците. Хората с дълги разстояния преминават през много BodyGlide, така че заместващата пръчка е винаги подарък за добре дошли. Пътниците на дълги разстояния трябва да се хранят по време на техните писти и тези Jelly Belly Sport Beans са сладък и удобен вариант. Предлага се в шест различни вкуса, всеки бегач ще бъде щастлив да ги намери в своята складова наличност.

Тези винени тапи са чудесен начин да покажете любовта си към бягане и вино. Изработени от твърд метал, винил и каучук, има няколко типа, от които можете да избирате: "26.2", "Keep calm and run on", "13.1", "Runner for Life", "Crazy 26.2 Runner" и др.

Тези очарователни 13.1 и 26.2 орнаменти ще помогнат на бегачите да си спомнят за половината или пълния си маратон всяка година по Коледа.

Също така вижте: Коледни тематични текущи подаръци

Тези тичащи чорапи са забавен начин да направите изявление за постигането на маратона. Също така са идеални за бягане. Изработени от рециклирана меринова вълна, найлон и спандекс смесват, те остават хладни и флуидна влага. Те също така са на разположение в сорта 13.1 за полумаратоните.

Още: Зимни трениращи чорапи
Редовни спотове за полуготови и пълни маратонъри

Покажете любовта за бягане или състезанието си с стикер 26.2, 13.1 или Runner Girl на колата си.


Също така вижте: Магнити за кола на бегач

Тези преносими маркучи за душ за пътуване са перфектни, ако трябва да се освежите след тренировка, но нямате време да се прибера вкъщи. Те са безопасни за използване на цялото ви тяло и ще ви оставят да изглеждате чудесно и миришещо чисти.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .