Ниски въглехидрати начини за удовлетворяване на желание за пица

Всеки обича пици, но тези калорични калории от кората наистина могат да ви претеглят. Тези алтернативи с ниско съдържание на въглехидрати ще ви спестят стотици калории. (Не забравяйте да проверите нискокалоричните пици, описани по-долу.)

Пица-Bello

Гъбата за гъби Portabello е най-доброто дъно за пици с ниско съдържание на калории - това е като мини личен пай. И вдлъбнатата форма е идеална за зареждане с топинги.

Всяка 3-унция. гъбичката има около 20 калории и 3.5 грама въглехидрати, плюс 1 грам фибри.

Как да направите основите: Поставете капачката на гъбичката, заоблена страна надолу, върху лист за печене, напръскан с неразрешим спрей. Печете гъбата за 8 минути при 400 градуса. Отстранете излишната влага. Сложете го нагоре и го изпечете, докато се разтопи, 8-10 минути.

Пица пиле

С тънко увита пилешка гърда като коричка, това е чудесен суап за стандартен парченце пица. Тя има площта на парче (така че можете да го натрупват високо с топинги), но протеин-пакетирани дъното. И с подготовката само за тиган, няма нужда дори да включите фурната. Самият пиле има около 150 калории, а не въглерод в очите.

Как да основите: лира 5-унция. пилешко котле до дебелина 1/2 инча и сезон с подправки. В тиган, напръскан със спрей с неръждаема стомана, готвайте на средно висока температура за 5 минути на страна или докато се приготви. Нагоре, а след това покрийте и гответе, докато сиренето се разтопи.

Чаша за яйца за пица

Ето една алтернатива на протеиновата закуска с високо съдържание на протеин за студената пица. Насладете се на някои яйчни белтъци или заместители на яйца в микровълновата фурна с любимите ти пици и подправки. 3/4 чаша сервиране на белия / заместителя сам има около 95 калории и 2,5 грама въглехидрати.

Сладки пиперки Пици

Ако обичате пица с дълбоко ястие в Чикаго, тогава трябва да опитате тази алтернатива.

Напълнете зелените половинки с пица и ще имате чудесна суап за тази пица, натоварена с въглехидрати. Всеки среден пипер има около 25 калории и 5,5 грама въглехидрати, плюс 2 грама фибри.

Как да основите: Нарежете зелените чушки на половин дължина (премахнете семена и стъбла). В тава за печене, напръскана с неразтворим спрей, изпечете на 375 градуса до леко мека, 16-18 минути. Отстранете излишната влага. Попълнете ги и се печете, докато не се направят, на 8-10 минути.

Тънко-Круст Уонтън Пици

Обичате хрупкава пица? Опаковките Wonton се пекат на хрупкави корички на съвършенство. Тези мини пици са страхотни като парти мезета. Намерете малките квадратни листа в хладилната част на супермаркета, близо до тофу. Всяка обвивка има около 20 калории и 4 грама въглехидрати.

Как да основите: Печете опаковки Wonton на 375 градуса до леко кафяво, около 4 минути. Направете ги нагоре и изпечете до горещо, 2-4 минути.

Сладки пица лодки

Забравете пица лодки, направени на френски хляб - неща тиквички с пица аромати, и това ще ви отведе веднага в петък пица в училище кафене. Среден тиквички има тънък 35 калории, 7 грама въглехидрати и 2 грама фибри.

Как да основите: Пиърс тиквички с вилица; микровълнова печка за 4 минути, прелитайки наполовина.

След като се охлади, изсипете вътре в плътта. Сложете го нагоре и я включете в микровълнова печка за 1 минута или докато сиренето се стопи.

Пица топинги

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!