6 интелигентни начина да заслепим гръцкото кисело мляко

1 - Салса

Шон Ръсел / Гети изображения

Как правиш по-добре вкусът на гръцкото кисело мляко? Аз съм обсебен от салса. Прибавям го към рибата тон, използвам я на мястото на салатно превръзка и я изсипвам върху яйцето. Така че беше само въпрос на време, докато се опитах да разбъркам някои салса в обикновен гръцки кисело мляко без мазнини. Е, резултатите бяха фантастични! Това прави сладък поток, който е равномерен части от крехък и крехък. Перфектно с нарязани зеленчуци и печени тортила чипове. Можете също така да го използвате на всяко място, където бихте използвали стандартна салса, например като приготвяне на здравословни мексикански ястия.

Съвет: Опитайте с всички видове салса: буци, пикантни, зелени, черни боб и царевица и още!

2 - Облекла за сладолед

Рамиро Прадо Фернандес / EyeEm / Гети изображения

Започнете с глиганско кисело мляко без грозде или с обикновен пакет с некалорични подсладители. След това поръсете с декадент, като нарязани печени чипове (шоколад, фъстъчено масло или кашкавал), настърган подсладен кокос, поръсва се и лек карамел потапяне. Просто не ги добавяйте наведнъж! Топинги като тези носят усещане за десерт и усещане за безалкохолна закуска.

Бакшиш: Дайте си ограничение от 50 калории за топингите и добавете пресни плодове, за да ги напълнете.

3 - Авокадо

BJI / Blue Jean изображения / Гети изображения

Авокадото е чудесен източник на здравословни мазнини, но е лесно да се прекалява. Направете малко по-дълъг път, като го смесите в гръцко кисело мляко за вкусно натопи. Това е като смачкан магарешка супа! Обичам го с бебешки моркови и джакама пръчки.

Как да: Разбъркайте 2 унции (около 1/4 чаша) и разбъркайте в 1/4 чаша без мазнини обикновен гръцко кисело мляко. Подправете се със сол, чесън на прах и прах от чили. (1/2 от рецептата, около 3 супени лъжици: 63 калории, 4g мазнина).

4 - Замразени плодове

светлини / Гети изображения

Пресни плодове очевидно са фантастични, но лиофилизираните плодове са неочаквано и невероятно удоволствие. Това е хрупкаво, ароматно и с ниско съдържание на калории. 1/4 чаша сервира само около 25 калории. Плюс това има много тонове комбинация от аромати, така че можете да се насладите на каквото си пожелаете в момента: тропически плодове, ябълка банан, смесени плодове и други!

Heads-Up: Не бъркайте това с традиционните сушени плодове, които са много по-калорични. Тези неща имат около 100 калории на 1/4 чаша.

5 - Ranch Dressing / Dip Seasoning Mix

Westend61 / Гети изображения

Ranch спада и превръзки често са натоварени с мазнини, и обслужващи размера обикновено е само 2 супени лъжици. Превърнете гръцкото кисело мляко в невероятно ранно потапяне с великолепно обслужване, идеално за партита или ежедневно хранене. Опитайте с червени пипер ленти и краставици копия.

Как да: Разбъркайте 1 ½ супени лъжици ранчо превръзка / смесена смес в 1 чаша без мазнини обикновен гръцко кисело мляко. Това е! (1/4 от рецептата, около 1/4 чаша: 42 калории, 0g мазнина)

6 - Консервирани плодове с ниска захар

Грегория Грегориу Кроу изобразително изкуство и творческа фотография / Гети изображения

Това е един от любимите ми начини да вкарам забавния плодов вкус в обикновен гръцко кисело мляко без мазнини. Добавете една супена лъжица консерви с ниско съдържание на захар, разбъркайте я и имате персонализирана закуска. Опитайте с ниско съдържание на захар кайсия или грозде. Можете дори да смесите аромати.

FYI: Всяка супена лъжица ниско-захар консерви има около 25 калории.

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!