Най-добрите детски педометри за купуване през 2018 година

Помогнете на децата си да се подготвят с тази удобна притурка

С децата, които прекарват повече време на закрито и на своите електронни устройства, е още по-важно да ги мотивираме да бъдат по-активни. Педометърът е чудесен начин да се насърчи активността и да се позволи на децата да следят напредъка си.

Когато пазарувате за крачкомер за деца, важно е да вземете предвид възрастта, нуждите и предпочитанията на детето ви. Някои деца може да искат основна стъпка, за да проследяват ежедневните си стъпки, но други може да предпочетат притурка с още повече функционалност. И докато децата на възраст от три до седем се нуждаят от просто, лесни за употреба устройства, по-големите деца могат да се справят (и вероятно биха искали) с някои допълнителни функции.

Този списък с педометрите за най-добрите деца обхваща редица опции, така че можете да изберете кой да работи най-добре за вашия бюджет и възрастта и интересите на вашето дете.

Този инструмент за проследяване от Letsfit може да има повече функционалност, която някои деца се нуждаят или искат, но не можете да победите цената за висококачествен и надежден инструмент за проследяване на активността. Той следи точно дейности като стъпки, разстояние, изгорени калории и активни минути, както и записва сърдечната честота и продължителността на съня. GPS функционалността позволява на децата да наблюдават скоростта на движение и да начертаят маршрутите си. С голям, лесен за четене дисплей, той е много лесен за употреба и лесен за употреба.

Ако детето ви има мобилен телефон, той може да го синхронизира с устройството и да вижда съобщенията и известията за обаждания. Децата могат да го използват, за да накарат алармите и напомнянията да изчезнат през определени периоди на бездействие. Вграденият USB щепсел ще го зарежда в чинч. Можете просто да използвате USB блок или компютър (няма нужда от кабел!), За да получите такса, която продължава до седем дни употреба. Децата могат да избират от няколко различни цвята за регулируемата лента, включително основни черни, лилави, розови, сини, сиви и зелени.

Ако вашите деца искат повече функционалност, отколкото само основен крачкомер, този интелигентен тест позволява да проследяват дейността си, да играят игри, да правят снимки и много други неща. Те могат да преброят стъпките си с инструмента за проследяване и да отключат забавните аватари с движенията си. С 55 различни часовника, децата могат да се научат да разказват за времето си и да персонализират часовника си със свои собствени снимки. Сензорът за движение разпознава кога децата са неактивни и след това ги насърчава да се движат или дават предизвикателства като хоп наоколо като кенгуру.

Родителите могат да използват настройката "Родителски контрол", за да ограничат времето за игра и да настроят часовника в режим на тихо време, така че да спре да говори или да позволи на децата да играят с него, но все пак показва времето. Часовникът идва с микро-USB кабел, който можете да използвате, за да презаредите батерията и да изтеглите допълнително безплатно съдържание, като игри от VTech's Learning Lodge. Този смартфон е подходящ за деца на възраст от четири до дванадесет години. Предлага се в розово, лилаво, червено, синьо, черно или каму, децата могат да избират този, който най-добре отговаря на техния стил.

Ако детето ви иска основен инструмент за проследяване на китката, не можете да победите цената за това дете, подходящо за деца. Той не разполага с камбани и свирки на други фитнес трейзери, но то точно следи стъпки, разстояние, изгорени калории и сън. Децата могат също да я използват като основен часовник и будилник и да задават напомняния, ако са били неактивни твърде дълго. Предлага се в черно, синьо, розово и розово.

Докато триизмерният крачкомер 3DFitBud Simple Step Counter не е проектиран специално за деца, той е лесен и лесен за използване, така че децата нямат никакъв проблем да проследяват стъпките си с него. Децата могат да я задържат в джоба си или да я носят около врата си, като използват включеното въже. С ясен дисплей с голям печат те лесно могат да видят стъпките си. Този крачкомер има само един бутон за нулиране на броя на стъпките, така че дори едно малко дете може да се научи как да го управлява. Това е перфектно, ако искате просто, бюджетно удобно стъпало, за да насърчите децата си да бъдат по-активни. Децата ще харесат, че могат да избират от различни цветове, включително черно, розово, синьо и бяло.

Garmin vivofit jr. насърчава децата да бъдат по-активни, като ги мотивират с награди и мобилна приключенска пътека за отключване. Този инструмент за проследяване на активността е сигурен и безопасен за носене за всички дейности, включително плуване. Децата могат да го използват, за да видят стъпките, активните минути и дори данните си за сън. Използвайки приложение на мобилния си телефон, родителите могат да следят дейността на децата, да наградят награди, да създават предизвикателства в семейната стъпка и дори да задават задачи. Когато децата са неактивни, те ще видят Move Bar, насърчавайки ги да работят повече в деня си. Батериите, подменяеми от потребителя, продължават една година, така че не е нужно да се притеснявате, че тракерът непрекъснато губи заряда си.

Предлага се в множество забавни, жизнени дизайни, групата е мека и достатъчно удобна, за да се носи през целия ден. Когато детето ви расте, те могат да сменят групата за по-голям Garmin vivofit 3. Едно предупреждение: Докато цената е разумна за висококачествен продукт с много функционалност, това не е евтино, така че може би искате да помислите внимателно, преди да си купите един за дете, което е известно, че е счупило или загубило вещите си.

Този фитнес инструмент е идеален, ако искате да получите такъв за вашия tween или teen, но не искате да харчите много пари за устройство от висок клас. Тя позволява на децата да следят стъпките си, както и съня, калориите и цялостната активност. Те могат да видят дейността си точно на тракера и да използват приложение на таблета или телефона си, за да измерват напредъка си. Когато са неактивни, тракерът им дава напомняне за заседание, за да ги накарат да се движат. Меката гъвкава лента е с елегантен и елегантен дизайн и може да се регулира, когато децата растат. Тракерът идва с черна лента, но можете да изберете и бонус лента в синьо, розово, лилаво и тюркоазено. Допълнителен бонус е плакатът за графиката на наградите, който децата могат да използват, за да следят визуално напредъка си.

Някои деца може да не искат да носят китката или ремъка около врата си, но искат забавен начин да проследят стъпките си. Фитнес SC2 от OZO е много точен и подходящ за деца крачкомер, който лесно се закача на китката, колана, обувката, чорапа или дори на раницата. С триизмерен триизмерен сензор, крачкомерът дава точни измервания, независимо дали е плосък, хоризонтален или вертикален. Стойността на стъпките се показва на голям, лесен за четене LCD екран. Децата дори могат да прегледат стъпките си от последната седмица, използвайки 7-дневния дневник на паметта. Педометърът разполага с вграден часовник и автоматично се рестартира в полунощ, така че децата могат да започнат ново дневно отчитане всяка сутрин.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .