10-те най-добри подаръка да купуват за мъже, които обичат йога през 2018 г.

Пазаруването за момчета може да бъде трудно, но то просто е малко по-лесно за тези от вас с йоги в живота си. Търсихме десет забавни, стилни, полезни, добре изработени продукти, някои от които са предназначени специално за мъжете.

Изключително дълъг, изключително дълъг и с по-дебел цвят, Jade Fusion XW отнема класическата йога мат от естествен каучук до нови пропорции за по-удобно практическо изживяване за големите момчета. Fusion е почти два пъти по-дебела от популярната мат Хармония , а изданието XW добавя 4 инча ширина и дължина до 12 инча.

Приятно нареченото Now Pant от Manduka е представител за това, което е популярно в мъжката йога панталона в момента: комфортът и функционалността на еластична тъкан плюс стила на джогинг. Тесните крака могат да се изтласкат нагоре или да се олющят в глезена.

Обичате класическите им бутилки от неръждаема стомана за студени напитки; сега можете да стъпите на 64-унция вибратор версия. Напълнете с напитката си, независимо дали става въпрос за бира, кафе с куршуми или kombucha, и сте готови да споделите с приятелите си.

Поддържането на добра поза през целия работен ден е трудно за повечето от нас, но може да направи такава голяма разлика в начина, по който се чувствате, да не говорим за помагане за предотвратяване на болки в гърба. Влезте в Lumo Lift, носеща технология по линията на Fitbit, но специално разработена, за да ви напомня да седнете направо. Това е част от интегрирането на практиките на йога в ежедневието ви.

Indo Boards са супер популярни тренажори за баланс за скейт и сноубордисти. Тяхната йога борда симулира нестабилността на йога на гребло , разкривайки вашите дисбаланси и култивирайки силата на ядрото. Индо борда класове започват да се появи в йога студия, така че практикуването на това у дома може да ви постави на върха на нова тенденция йога.

Просто се нуждаете от начин да следите мат и съдържанието на джобовете си? За момчетата, които са в движение, свалени надолу по рамото, закачащи се с хладен аксесоар за вашите оръжия. Това е като флаш пакет, увит с мат каишка . Проблема решен.

В "Ада-Бент" писателят Бенджамин Лор ни отвежда дълбоко в света на Бикрам йога, като участва в обучението на учителите в Бикрам и като конкурентен йога състезател, като успява да включи много истории на йога, научни изследвания и философия по пътя , Това е очарователно, обръщащо се на страница, четене за пътуването на човек в и извън обсебеността от йога. Вземете го за дългогодишния не-художествен любовник в живота си.

Момчета пот, понякога много, и това може да направи за хлъзгане ситуация в йога клас. The Yogities Skidless обещава да подобри сцеплението ви, за да се съсредоточите върху подравняването си, вместо да се опитвате да не паднете.

Нека да видим фактите: Повечето йога мат чанти са предназначени за жени. Те приличат на чанти и се доставят в красиви копринени тъкани. И така, как един човек трябва да получи уредбата си за йога в града? Hotdog Rollpack е пълен с отделения и джобове, за да можете да следите всичките си неща. Той държи всякакви мат мат и най-вече има гениален дизайн на дрехата за дрехи, за да предпазите уличните си дрехи от потъмняване и пот.

Една проста, красива гривна от черни ониксни мъниста за заземяване на енергия и за поддържане на позитивност. Ако цветът ви е нещо повече, Blooming Lotus Jewelery е загубил и други възможности за мала на китките в кафяви, блус, розови, пурпурни и жълти.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .