EatSmart Precision GetFit Цифров телесни мазнини Баня скала преглед

Тази скала за баня не само измерва процента на теглото и телесните мазнини , но и показва мускулната маса, костната маса и общата телесна вода. До максимум осем потребители могат да съхраняват профилите си по скалата, а скалата автоматично разпознава кой човек го използва. Тя е лесна за използване мащаб, подходяща за семейства.

Професионалисти

Против

описание

Експертна проверка

Претеглянето на себе си редовно е една от навиците за успешно поддържане на теглото . Тази скала ви позволява също да проследявате процента на телесните мазнини, мускулната маса, костната маса и общата телесна вода.

Характеристики на мащаба

Освен че ви съобщава за теглото си в единици от 0,2 килограма или 0,1 килограма, тази скала също използва малък електрически ток за измерване на телесните мазнини, водата, мускулната и костната маса. Вие просто стоите на скалата в голите и сухи крака. (Забележка: хората, които имат пейсмейкър, не трябва да използват тази скала поради електрически ток.)

Настройване на мащаба

Всеки потребител въвежда основните си данни при първото използване. Това включва избирането дали искате мъжки, женски, мъжки или женски атеисти. Кой се счита за атлетичен? Тези, които правят повече от 10 часа седмично напрегнато упражнение. Хората, които вече са слаби и атлетични, четат различно с този метод на измерване.

Ще трябва да въведете и височината и възрастта си. Това е. Направете първото си измерване; след това мащабът автоматично ще разпознава кой потребител е на него, освен ако има двама от вас, чиято тежест е почти идентична.

Измерване на телесните мазнини

Телесните мазнини са показани като процент от теглото. Както при другите измервания, най-добре е да проследите това с течение на времето. Скалата не съхранява тези измервания, така че трябва да ги запишете за сравнение. Повечето от нас, които искат да отслабнат, всъщност искат да загубят телесните мазнини, а не мускулите. Ако упражнявате повече и ядете по-малко, процентът на телесните мазнини може да намалее, докато теглото ви не е така - защото губите мазнини, но сте натрупали мускули. Това измерване може да ви помогне да определите дали наистина губите нежелана мазнина. Повече за: какво означава телесна мазнина .

Обща телесна вода

Ако сте като мен, вие обвинявате люлеещите се скали върху отчитането на водата. Това измерване може да спука вашия балон. Общата телесна вода ще се промени от четене до четене въз основа на това колко добре хидратирани сте в момента, в който вземете четенето. Опитайте се да се претегляте по едно и също време всеки ден, носейки едни и същи дрехи (или изобщо никакви).

Мускулна маса

Така че, наистина си спечелил мускул? Или просто не губете мазнини?

Това четене ще ви помогне да проследите това и може да ви уверим, че вашите фитнес усилия имат ефект.

Костна маса

Измерването на костната маса не трябва да се бърка с измерването на костната плътност и е много малко вероятно да се промени от ден на ден. Но може да искате да търсите дългосрочни тенденции.

Долен ред

Мащабът се представяше добре, но се оказа, че липсва, ако има индекс на телесна маса. Докато много хора смятат, че ИТМ е неточен начин за проследяване на фитнес и мазнини, това са редица обичайни употреби, които лесно се споделят с вашия медицински доставчик и т.н. Устройството също така не разполага с никакви функции, които да ви кажат дали вашите показания са нагоре или надолу от последното четене или за определен период от време.

Това означава, че трябва да разчитате на писането на показанията си надолу.

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.