Нещата да спрете да правите, когато сте на диета с ниско съдържание на въглехидрати

Храненето на здравословна диета с ниско съдържание на въглехидрати не винаги е лесно, особено в началото. Но със сигурност може да стане по-лошо за себе си! Ето десет лесни неща, които можете да спрете да правите, за да сте по-лесни за себе си.

Спрете да пиете захарни напитки

Това изглежда напълно очевидно, но това е най-големият източник на захар в американската диета. Не може да има друго освен да се откажеш от пушенето, което би имало толкова голям ефект върху здравето на населението, отколкото да спреш да правиш това.

Разбира се, водата е очевидното нещо, което да замести, но това ще звучи малко строго за много хора. Друго предложение е чаят във всичките му форми: горещ, студен, черен, зелен и билков. "Честото" чайове (черно или зелено) и много от билките имат много ползи за здравето, на част от цената на содата. Има дори ароматизирани чайове. И не се страхувайте да миксирате и мач! Сегашната ми любима е да приготвям някои ароматизирани зелен чай (лимон, манго или жасмин) с малко черен чай . (Забележка: Ако пиете зелен чай, то трябва да е на малко по-ниска температура от черно, за да избегнете горчивина.)

Спрете да ходите гладни

Дали думата "диета" носи спомени за глад, обсебване за храна и дори сънуване за храна? Смятате ли, че гладът и лишенията са необходими за отслабване? Е, започнете да мислите за обратното. Ако тези преживявания са чести, начинът ви на хранене просто не е устойчив.

Проверете това от списъка на любимите неща за хранене по този начин. "Липса на глад" и "усещане за удовлетворение" са в горната част на списъка.

Спрете да се страхувате да ядете мазнини

Съобщенията за това колко лошо е да се ядат мазнини са навсякъде. Просто трябва да се научите да ги игнорирате . Харвардското училище по обществено здраве организира симпозиум с писатели и журналисти по хранене, където ги помоли да поемат обещанието да не използват термина "ниско съдържание на мазнини", но, уви, това очевидно беше напразно.

Спрете да ядете същите неща всеки ден

Когато за първи път променим нашата диета, е лесно да влезете в коловоз и да ядете същите няколко храни през цялото време. Това, за повечето хора, се скуча доста бързо и етикетът "скучен" бързо се добавя към диетата. Разгледайте някои готварски книги или рецепти онлайн, проверете пътеката за подправки за вдъхновение, опитайте нов зеленчук или нарязано месо. Използвайте промяната в диетата си като възможност да разширите хоризонтите си. И не забравяйте, че разнообразието е добро нещо, от гледна точка на храненето.

Спрете да разчитате на храни с ниски въглехидрати

Барове с ниски въглехидрати и пакети от закуски имат своето място - например при пътуване. Но има недостатъци, които ги правят част от нашата ежедневна диета. От една страна, хората са склонни да имат силно променлива кръвна захар реакции към много от тези продукти. "Нетните въглехидрати", изброени в опаковката, може да изглеждат ниско, но по различни причини тялото ви може да не е съгласна. Също така, тези така наречени "изключително вкусни храни" са предназначени да "закачат" нашите вкусови пъпки и мозъци да искат повече. Храненето на много изкуствено подсладени храни е пример, тъй като те са склонни да ни накарат да вярваме, че храни се предполага, че са високо подсладени.

Спрете разглеждането на зърнените храни, бисквитите и бисквитките

Далеч от очите, далеч от ума.

Сериозно. Гледайки в чантите на чипове Ahoy! "бисквитките" само ви напомнят, че сте се наслаждавали на яденето на чипове Ahoy. Нищо добро не може да дойде от това. "Пазаруване периметъра" на магазина и избягване на вътрешните пътеки изцяло е страхотна стратегия, ако можете да го управлявате.

Спрете да се стеснявате при сън

Има цяла кошница от неща, които стресват нашите тела, а недостигането на достатъчно сън е една от големите. Липсата на сън и други видове стрес са склонни да възбуждат кортизола и други хормони на стрес, които се забъркват с кръвната ни захар. Това, разбира се, е обратното на целта на диетата с ниски въглехидрати, която е да стабилизира кръвната захар.

Като част от пакета, стрес реакциите на тялото са склонни да увеличат апетита, което определено не се нуждаем.

Спрете да се разхождате за диетичните проучвания в новините

Много статии от "науката" в новините погрешно представят изследванията или самите изследвания са проблематични по някакъв начин. Бъдете уверени, че с течение на годините, тъй като данните се натрупват, тя все повече показва, че диетата с намалено съдържание на въглехидрати е много здравословен начин за хранене за голяма част от населението. Във всеки случай, средният резултат от 50 000 души няма да ви каже много за това, което ще работи за вас. Не е необходимо проучване струващо милиони долари; Просто проверете за себе си.

Спри да се опитвате да следвате диетата, която работи за вашия съсед

Почти всяка диета работи за някои хора и различни количества въглехидрати работят най-добре за различни хора. Една от силните страни на Аткинс Диета , например, е, че тя е структурирана, за да помогне на всеки човек да достигне нула в типовете и количествата въглехидрати, които работят най-добре за техните тела.

По същия начин, не се опитвайте да аргументирате ближния си от диетата, която работи за нея или него. Просто кажете какво работи за вас и вашето тяло; това е трудно да се спори с.

Спрете да избягвате истината

Ако знаете, че диети с ниско съдържание на въглехидрати работи за вас - ако сте по-здрави и по-щастливи, когато се отървете от допълнителната захар и нишестета - дължите си на себе си, за да разберете как да направите това да работи за вас постоянен начин на хранене. Никой не е съвършен и ние всички се нуждаем от помощ, което прави това по-скоро " начин на хранене ", отколкото "диета". Вашето бъдеще ще ви благодаря.