Timex Race Trainer Монитор на сърдечната честота

Timex Ironman Race Trainer е уред за наблюдение на сърдечната честота и напълно оборудван спортен часовник Ironman. В съчетание с уеб сайта TrainingPeaks, за да изтеглите и прегледате данните си и да получите програми за обучение, това е система, която всеки може да използва за обучение по състезания или просто проследяване на диетата и експресията. Можете да видите сърдечната честота с времето на деня и докато използвате хронограф и таймер.

Намирах за лесно да се движа между функциите с тренажор за състезания. Той има дисплей с голям номер и нощна светлина. Докато открих, че по-ниският модел Trainer на пътя е добър, обичах онлайн функционалността на тренажор за състезания.

Професионалисти

Против

описание

Преглед - Монитор за сърдечен ритъм на Timex Race Trainer

Следенето на сърдечната честота е чудесен начин да разберете дали работите на правилното ниво. Намерих лентата на гърдите, използвана от Треньора за състезания, за да бъде доста удобна и нямах никакви затруднения с това, че загубих контакт и предадох непостоянни данни.

Виждате сърдечната честота на часовника Timex Ironman. Можете да изберете предварително зададена целева зона за сърдечен ритъм или да въведете своя зона. След тренировката си можете да видите колко време сте били в избраната от вас зона. По време на тренировката си можете да видите сърдечната честота, която се показва над деня, или да превключвате режимите, за да я видите в големи числа, като времето на деня е по-малка.

Можете да изберете да виждате сърдечната честота в удари в минута или в проценти от максималния сърдечен ритъм. Можете да изберете часовника да звучи, когато сте над или под избраната зона на сърдечен ритъм.

Часовникът също има хронограф, така че да можете да работите по време и да записвате разделения или обиколки. Има таймер за обратно отброяване. Има и три настройки за аларма.

Функцията за настройка на интервала и паметта с 10 тренировки правят това да бъде треньор, с който да се отчита. Интервалите са персонализирани и ги намерих много лесни за работа. С 10-тренировъчна памет, ако се объркате и завършите тренировка, обикновено имате няколко резервни, за да продължите да записвате.

За да извлечете максимума от Timex Race Trainer, купете версията на комплекта, която включва USB Data Xchanger, за да изтеглите тренировъчните данни на уеб сайта на TrainingPeaks. Онлайн инструментът за обучение ви позволява да видите данните за сърдечния ритъм и тренировка, да записвате приема на храна и да изтегляте тренировки.

Батериите в сензора на гръдния кош могат лесно да се сменят без инструменти. Но трябва да вземете часовника на бижутер, за да подмените батерията в часовника.

Тъй като съм свикнал да работя с часовници Timex, открих, че Timex Race Trainer е по-лесен за използване от други марки.

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.