Сюзън Г. Комен - 3-дневен ден за леченията

3-дневният ден на Сюзън Г-Комен за лекуването на лекари са предизвикателни и вълнуващи събития, провеждани в много американски градове всяка година, за да се подпомогнат причините за рак на гърдата. Ходещите са принудени да ходят на около 20 мили на ден в продължение на три дни. Те се обединят всяка вечер в град с палатки. Предлагат се всички ястия, закуски и поддръжка на пътеките. Всеки проходил трябва да събере минимум $ 2300 в дарения за участие.

Дати и местоположения

Датите и местоположенията се обявяват през септември всяка година.

Няма да има разходки през 2018 г. в тези бивши места: Тампа Бей, Аризона, Сан Франциско Бей зона, Бостън, Кливланд, Чикаго, Вашингтон.

Регистрация

Регистрационната такса е $ 90. Регистрирайте се онлайн или по пощата. След като се регистрирате, ще получите пакета си за обучение и ще бъдете назначени на треньор. Ориентационните сесии се провеждат в ходещите градове и групите за обучение се провеждат на много места. Събитието е отворено както за мъже, така и за жени на 16 и повече години. Непълнолетните трябва да участват със своя родител или законен настойник.

Всички проходилки са задължени да имат здравно осигуряване по време на събитието.

Дарения

Всеки проходител трябва да събере $ 2300 в дарения, за да участва.

Даренията могат да се събират чрез пари, кредитна карта или чек. Всеки участник може да създаде лична уеб страница на тридневния сайт за ходене, за да улесни събирането на дарения онлайн. Треньорите на "Уокър" предлагат съвети как да се организира партия за набиране на средства и как да се искат дарения. Сюзън Г Комен за организацията Cure изплаща средствата за благотворителни благотворителни организации за рак на гърдата.

обучение

Разходката за 20 мили на ден в продължение на три дни е много предизвикателно събитие за издръжливост. Необходимо е правилно обучение, подобно на тренировка за ходене на маратон . Сюзън Г. Комен, 3-дневният ден за лечението, предлага консултации за обучение, групови тренировки и треньор, който помага на проходителите в обучението им и при избора на подходящо облекло, обувки и съоръжения.

Ходене на събитието

Събитието осигурява пълна подкрепа по време на пешеходната пътека, спира на всеки 2 до 3 мили за вода, спортна напитка, закуски. Обяд по маршрута. Първа помощ и грижа за блистера. Почистващите ванове патрулират по маршрута, търсейки пешеходци, които се нуждаят от помощ. Пътуващите могат да спрат деня си на разходка по някоя от спирките по пътя и да бъдат отведени в лагера. Няма наказание за невъзможността да се извърши пълното разстояние всеки ден и заради безопасността хората не трябва да се преексудират.

Къмпинг

Всеки ден завършва в лагера, където се предлагат горещи душове и топла храна. Ходещите са назначени за двуместни палатки. Всеки проходилка разполага със собствен спален чувал и тампон. Дрехи и съоръжения се транспортират за проходилки, но има ограничения за теглото. Всяка вечер има развлечения. Пътниците се насърчават да останат в лагера, вместо да организират друго настаняване.

екипаж

Събитието зависи от членовете на екипажа на доброволците да подкрепят проходителите във всичко, от създаването на лагера, обслужването на пешеходците в спирките по маршрута, маркирането на маршрута, обслужването на храната, патрулирането на маршрута и т.н. Членовете на екипажа също се регистрират за $ 90 и при условие, че същите храна и места за къмпинг за проходилки.

Благотворителност

Седемдесет и пет процента от нетните постъпления от 3-дневния ден на Сюзън Г-Комен за лекуваните разходки отиват за дейностите на фондацията, повишават осведомеността и набират средства за изследване на рака на гърдата и програми за общността от 1982 г. насам. Двадесет и пет процента помагат за финансиране на местни общност и партньорска поддръжка и
аутсорсинг програми.

Разходките набраха 800 милиона долара от 2003 до 2016 година.

Невероятен дух

Много хора смятат, че 3-дневната разходка е вдъхновяващо и дори променящо живота събитие. Те идват на разходка по различни причини - да се борят с рака на гърдата, да правят предизвикателна разходка и т.н. Докато на събитието те се сблъскват с човешката доброта на нивото, което често липсва в ежедневието. Докато са горещи, изтощени и подгизнали, те са заедно един за друг и са поглезени от доброволския екипаж, които също са горещи, изтощени и подгизнали. Не се допускат ухапвания. Неприятността не е позволена. Сълзите на радост и прегръдки са разрешени.

Невероятно добро

За последната разходка до финала, приветствана от вашите приятели и роднини, смятате, че наистина сте направили нещо . И за разлика от маратоните, не сте го направили сами, а за всяка жена и човек, които са докосвани от рак на гърдата. На всяка церемония по закриването се представя огромна проверка на медицински изследователски център или група на общността за борба с рака на гърдата. Може ли светът да се промени с ходене? Да.