Научете укрепването на кърпата за увиване на кърпата

Кърпата на кърпата е отлично укрепване на краката. Ако го направите добре, ще се разтягате и огъвате крака по начин, който ще помогне да балансирате краката си, да поддържате арки на краката си и да увеличите цялостната сила на краката.

Какво ви е необходимо за увиване на кърпа Упражнение

Ще ви е необходима малка кърпа или упражнена лента. Ще ви трябва стол или пейка, за да седнете. Можете да правите това упражнение навсякъде, дори и в тоалетната.

1 - Начална позиция

DEX изображение / Гети изображения
  1. Изгладете кърпата или лентата навън и поставете един крак върху нея, плоска. Вие ще преместите кърпата към себе си, така че да имате допълнителна тъкан пред крака си.
  2. Седни с петите си под коленете.
  3. Уверете се, че краката и краката ви са успоредни един с друг, като пръстите на краката сочат напред.

2 - Разширете крака си

  1. Дръжте петата си надолу, вдигнете пръстите на краката и огънете крака си обратно.
  2. Вашият пети остава на място върху кърпата, докато достигнете равномерно по двете страни и в средата на крака, за да стигнете краката си, за да се приземите върху кърпата, колкото е възможно по-далече.

3 - Обърнете краката си, за да я хванете и издърпайте кърпата

  1. Оставете петата си там, където е, и издърпайте кърпата към петата си, като я издърпате с арката и пръстите на краката си.
  2. Използвайте двете страни на крака си и опитайте за дълбок купол под областта на арката.
    Ще получите само малко от кърпата, за да се движите всеки път, когато удължите и дръпнете назад. Може да се наложи да направите почивка, за да изгладите кърпата и лентата след няколко повторения.
  3. Повторете хода поне 5 пъти и след това направете другата страна.

Вариации на упражнението за кърпа на кърпа

Добавяне на тегло: След като сте овладели кърпата за къдрене, може да искате да увеличите предизвикателството на упражнението, като добавите малък претеглен предмет към другия край на кърпата. Започнете с по-леко тегло, като например от четири до шест унции. Можете да използвате която и да е от вашите козметични средства, които имате. За да увеличите теглото, вземете кутия за супа от килера. След като сте усвоили това тегло, отидете за голямата кутия.

Кърпа Push: В обратна посока на кърпа къдря, сега бутнете кърпа напред чрез навиване и uncurling пръстите на краката. Отново пазете петите си на пода, така че не е вашият глезен или пета dong някоя от работата.

Научете повече за упражняването на краката