Най-добрите приложения за iPhone за обучение по сила

IPhone се превърна в удобен инструмент за силово обучение и фитнес.

Има много приложения за устройства iPhone и Android , които ви помагат да работите. Те обхващат всичко от силово обучение и бягате до почти всяка друга физическа активност, която предпочитате. Може да е трудно да разберем кое всъщност би било добро.

Разгледайте селекция от страхотни приложения за вашия iPhone, за да помогнете с вашето съпротивление и тренировка . Дали вашият фокус е загуба на тегло или културизъм, един от тях трябва да е страхотен за вашата тренировка.

Може да са налице версии на Android.

Целево тегло за възрастни

Целевото тегло за възрастни е приложение за проследяване на теглото, което вдъхновява и насърчава, докато проследявате целите си за отслабване и насочвате идеалното си тегло. Въведете съществуващото тегло и актуализации, докато напредвате. Можете също така да наблюдавате индекса на телесната маса и да получите съвети за начина на живот.

Това не е твърде сложно и изглежда работи добре като вдъхновяващо и мотивационно средство .

Runkeeper

RunKeeper е безплатна програма, която проследява кардиото ви, независимо дали работите, колоездене или ходене. Кардио е полезен аспект от тренировка за тренировки и програми за културизъм - дори ако не сте специален бегач - защото помага при контрола на теглото и оформянето на тялото.

RunKeeper е сложно приложение с много функции и функции. Те включват проследяване на вашите писти, времена, разходи за калории и много други. Той дори има сърдечен ритъм с подходящите сензори.

Това вероятно е най-доброто от своя тип и е достъпно и за Android.

Фитнес Бъди

Фитнес Бъди е високо оценена и предлага безплатна версия с повече от 400 упражнения. Изглежда редовно се актуализира и поддържа. Фитнес Бъди предлага обичайната помощ за тренировка и тренировка, съвети и инструменти. Тя трябва да е една от най-добрите приложения за общо обучение там.

Фитнес Бъди + е платена версия с над 2400 упражнения и 1000 HD видеоклипа. Потребителите на Android и Windows също могат да намерят версия на Fitness Buddy.

iMuscle 2

iMuscle 2 има над 650 3D изображения и анимации на огромен набор от сили и съпротивителни тренировъчни упражнения. Можете да научите за анатомията и физиологията на мускулите , да създавате и споделяте тренировки, да четете съвети, да въртите и да увеличавате изображенията, да въвеждате лични данни, да търсите упражнения и части от тялото и много повече. Това със сигурност е един от най-визуалните впечатляващи приложения.

Съществуват и версии на Mac OS, Windows, iPad и Android.

FitnessBuilder

FitnessBuilder е свободен да започне и предлага покупки в приложения, за да отключи конкретни употреби. Това приложение има огромна библиотека с над 5600 изображения и видеоклипове, както и богата гама от опции и ъпгрейди. В него ще намерите тренировки, графики, планове, новини за храненето, експертни съвети, проследяване на тялото и теглото, прогрес на тренировка и достъп до уеб.

За някои може да е твърде много, но може да се окаже добра стойност за парите ви, ако се придържате към тях. FitnessBuilder има уеб базирана версия, както и една за Android.

Пълна фитнес: Упражнение тренировка тренировка

Програмата Full Fitness: Exercise Workout Trainer е един от най-ранните приложения за фитнес (по-рано наречен iFitness Pro) и винаги получава високи оценки.

Приложението има стотици упражнения и се простира с добри инструкции, както и 90 000 елемента база данни за храни и калориен брояч функция. Проследявайте напредъка си, разбира се. Това е много хубаво да се използва.

GymGoal Pro

Gym Goal Pro е премиум тренировъчен помощник и инструмент за проследяване с всички основни упражнения, от които се нуждаете. Той има база данни от над 50 тренировки, които отговарят на повечето цели. Интерфейсът е ефикасен и функционален.