9 страхотни тренировки за тренировка и тегло за Android

Тези малки помощници за Android правят проследяването и обучението по-лесно

Програмите за фитнес, загуба на тегло и тренировки за тегло за мобилни платформи Android достигнаха почти номера, които са налице за платформата Apple IOS . По-долу има селекция от популярни приложения на Google за Android, без особена реда. Описанията на разработчиците на приложения са включени. Проверете в Google Play Магазин за най-новите цени и за други подобни приложения.

JEFIT Тренировъчен дневник за тренировка

JEFIT Workout и Fitness Tracker са проектирани от сериозни бодибилдъри, за да подобрят тренировката на физическите лица във фитнес залата, лекота при проследяване на статистическите данни за тялото, създаване на фитнес програми, подробна база данни за упражнения, двупосочна синхронизация с онлайн сървър за съхраняване на данни и водене на протоколи за напредъка на тренировката. ,

JEFIT Free Workout и Fitness Tracker е от съществено значение за бодибилдинг и фитнес ентусиасти. Най-добрият начин да следите данните за тренировките си, без да използвате хартия и тампон.

Обучителен клуб "Найки +"

Подробни инструкции и аудио поддръжка са на разположение, за да ви помогнат да усъвършенствате всеки от динамичните тренировки на Nike + Training Club. Изберете тренировка, която отговаря на вашата цел. Задайте го на музика, споделете напредъка си и спечелете наградата си.

Тренировки за цялото тяло за 30 или 45 минути. Насочени и професионални тренировки за 15 минути. Задайте предпочитана тренировка като бърз старт.

Асистент за обучение по вериги

Circuit Training е форма на подготовка на тялото или резистентност, която е лесна за проследяване и има за цел изграждането на сила, както и мускулната издръжливост. Circuit training също има потенциала да изгори повече калории от обикновените аеробни тренировки или тренировки за сила, както по време на тренировка, така и след тренировка (увеличаване на метаболизма след тренировка), което е от полза за онези, които се опитват да загубят телесните мазнини.

Книга за гимнастика: тренировъчна бележника

Gym Book: тренировъчната тетрадка е приложение, което ви помага да проследите напредъка си в обучението. Можете да създадете тренировъчна програма с определен брой дни, да проследявате статистическите данни за обучението след всяка сесия и резултатите от растежа на картите във всяко упражнение. Той предлага инструменти като таймери за време за почивка между сетове, история на обучението за внос и износ, проследяване на месечните средни статистически данни и др.

Дневно Ab тренировка

Daily Workouts Apps, LLC, е разработчик на тази и други тренировъчни приложения в серия. Има две версии на Daily Ab Workout. Има безплатна версия, която да опитате и платена версия. В безплатната версия можете да получите достъп до много функции и предлага две различни 5 до 10 минути тренировки за мъже и жени.

Взимате стъпка по стъпка всяко упражнение във видеоклипове, демонстрирано от сертифициран личен треньор, а упражненията са насочени към всички основни коремни мускули . Инструкциите на екрана и полезният таймер ще ви насочат и фокусират.

Платената версия на приложението ви дава повече тренировки, както случайни, така и възможност да създавате свои собствени тренировки, режим "пейзаж" за по-широко поле за гледане и без реклами.

MyFitnessPal

Приложението MyFitnessPal Ви помага да следите дневния прием на калории, като го направите лесно с огромна база данни с повече от 5 милиона храни - списък, който непрекъснато се добавя и разширява.

Много е лесно да влезете в храната си и да си спомните любимите си.

Приложението се свързва с други устройства и приложения, включително Fitbit, Garmin, Jawbone UP, Runkeeper, MapMyFitness, Healthkit и др. Неговият вносител на рецепти прави добавяне на храни от рецепти, които намирате в мрежата, като импортирате. Можете също така да преглеждате отчетите за напредъка, да проследявате приема на хранителни вещества, да поставите цели и много други. Създайте онлайн профил безплатно и можете да получите достъп до упражнения, тренировки и да спечелите значки за фитнес постижения.

Ежедневна тренировка на булото

Друго тренировъчно приложение, създадено от Daily Workout Apps, Daily Butt Workout предлага и две тренировки, предназначени за отензирането на задника. Те са от 5 до 10 минути и работят както за мъже, така и за жени. Като други приложения в тази серия има видеоклипове, показващи как да изпълнявате упражненията, както е показано от личен треньор, както и инструкции на екрана и таймер. Има и платена версия на приложението с повече упражнения, персонализирани рутинни процедури и без реклами.

RunKeeper - Пешеходна пътека с GPS

Създаден от FitnessKeeper, Inc., RunKeeper ви дава богат набор от инструменти за оптимизиране на разходките и пистите. Можете да намерите предварително планирани маршрути, или можете да преместите собствена разходка или бягане. Приложението се интегрира с музикалния плеър на вашия смартфон, за да можете да слушате музика и да получавате аудио актуализации за общия пробег, темпото, скоростта и броя на калориите. Приложението се синхронизира с популярни устройства, като часовник Pebble или Android Wear, както и с монитора за полярни сърдечни честоти.

Това приложение предлага много за обикновения проходилка чак до конкурентния маратоньор.

Диета асистент - Отслабване

От Alportela Labs, диетичният асистент е диета за планиране на мъжете или жените, за да ви помогне да постигнете целите си за отслабване. Избирайки целевото си тегло и определяне на целта си за новата диета, приложението ще предложи опции за хранене, предназначени да ви помогнат да постигнете целта си. Диетичните планове включват диапазон, насочен към конкретни ограничения, включително:

Всеки план включва списък за пазаруване, за да се улесни набирането на вашата нова диета. Можете дори да направите снимки, за да включите в албума, за да проследявате визуално напредъка си, в допълнение към проследяваните статистически данни.

Лицеви опори

От Ritter Labs, приложението Push Ups фитнес цели да бъде вашият личен треньор, който ви помага да увеличите способността си за навик. Независимо дали сте в състояние да направите само 5 клипа или 100, приложението може да настрои режима ви на упражнения, за да се изгради по свое собствено темпо.