Най - добрите безплатни приходи за ходене за фитнес

Проследявайте тренировките си с тези безплатни мобилни приложения

Какво ап ви харесва най-добре за ходене? Има два основни типа ходещи приложения. Има такива, които следят вашите тренировки за ходене и използват GPS или стъпков ритъм за скорост и разстояние и приложения за педометрия, които проследяват вашите целодневни стъпки и дейност, като използвате акселерометър чипа в мобилния си телефон.

Някои приложения са по-базирани на тренировки, а други ви позволяват да проследявате тренировки и целодневна дейност. Тези приложения са достъпни безплатно, въпреки че те също имат възможност за надстройване или покупки в приложението.

1 - Карта My Walk

Качване на екран MapMyFitness

MapMyWalk е част от семейството приложения на MapMyFitness. Той е издържал изпитанието на времето и заслужава първо внимание за всеки фитнес проходилка. Какво прави?

MapMyWalk е налице за iOS или Android и се предлага в безплатна рекламна версия срещу малка такса.

2 - Walkmeter от Авеньо

Walkmeter. С любезното съдействие на Абвио

Приложението Walkmeter има характеристики, които са отлични за фитнерите, които искат да подобрят скоростта и разстоянието си. Тя е налице за iOS, Android и Apple Watch.

Недостатъкът е, че Walkmeter не проследява стъпките ви за тренировки, освен ако не надстроите до Elite. Но за проходилки, които се интересуват от тяхната скорост и интервални тренировки, това е много полезно приложение.

3 - Argus от Azumio

Azumio екран улавяне

Аргус пакетира много в едно приложение за начин на живот. Той функционира като цял ден прилагане на крачкомер, използвайки сензора за движение в телефона ви. Но можете също да проследявате тренировките с GPS. Той е налице както за iOS, така и за Android.

Argus е лесен за използване. Той има интерфейс, който ви насърчава да взаимодействате с него и да проследявате много неща за здраве и фитнес.

4 - Fitbit App MobileTracker (Не се изисква Fitbit)

Fitbit Screen Capture

Знаете ли, че не се нуждаете от устройство Fitbit, за да използвате приложението Fitbit? Безплатното приложение може да се използва за проследяване на ходенето на тренировки с GPS, както и за вашите целодневни стъпки, като използвате сензора за движение на вашия телефон. Тя няма да работи с по-стари телефони, но от моделите iPhone 5s и по-нови, можете просто да използвате приложението. Това е добра новина, ако вашият Fitbit умря или ако не сте готови да купите такъв.

Можете да изтеглите безплатното приложение Fitbit за вашата операционна система. След това, когато настроите приложението, той ще попита кой проследявач сте настроили. Изберете "No Fitbit Yet" и ще настрои MobileTracker. Сега тя ще следи вашата целодневна дейност, усетена от вградения акселерометър на вашия телефон. Ще получите броя графи и графики по часове.

Независимо дали имате Fitbit тракери или не, можете да проследявате тренировки с GPS скорост и разстояние, като използвате функцията Track Exercise. От началния екран докоснете иконата + и изберете Walk, Run или Hike.

Приложението Fitbit включва и виртуални приключенски състезания и предизвикателства с приятели. Ако имате приятели с Fitbits, не е нужно да оставате извън забавлението. Приложението Fitbit е налице за iOS, Android и Windows телефони.

5 - Endomondo

Endomondo екран улавяне

Endomondo е инструмент за проследяване на тренировки, който има за цел да бъде личен треньор в джоба ви. Можете да го използвате, за да проследявате продължителността на упражненията на открито, скоростта и разстоянието чрез GPS. Можете също да проследите продължителността на тренировките в закрити помещения. Тя е налице за iOS, Android и Apple Watch.

Профилът Premium включва стъпков брояч, графики, зони за сърдечен ритъм, интервални тренировки , планове за обучение (за участниците в състезанието) и състезание със себе си.

Като цяло, Endomondo и MapMyWalk са подобни в това, което правят, и двете са спонсорирани от Under Amour. Но липсата на преброяване на стъпки от Endomondo може да бъде недостатък за някои проходилки.

6 - Благотворителни мили

Благотворителен майлс екран улавяне

Благотворителност Майлс ви дава ходене една цел (и вашето бягане и колоездене, също). Отворете това безплатно приложение (iOS или Google Play) и изберете благотворителна организация. Започнете тренировка, като изберете ходене, бягане или колоездене. За всяка завършена миля вие ще сте спечелили дарение за избраното от вас благотворително дружество. Основната ставка е 25 цента за ходене и изминаване на километри и 10 цента за велосипедни километри, подлежащи на периодична тапицерия.

По време на път, можете да видите вашето упражняване време и мили. Когато сте готови, трябва да публикувате във Facebook или Twitter, за да приемете спонсорство и да спечелите пари за благотворителността си. Можете също да създавате екипи и да работите заедно, за да съберете пари за благотворителните организации.

Фитнес проследяването е минимално, но можете да го използвате едновременно с другите приложения и да използвате вашите мили за добра употреба.

7 - Виртуална разходка

Виртуална разходка. Виртуална разходка LLC - екран улавяне от Уенди Bumgardner

Виртуалната разходка е мотивиращо приложение, което можете да използвате, за да подредите ежедневната си разходка на закрито на неблагодарна или на открито. Можете да го използвате за iOS или Android.

Разстоянието ви е заложено на виртуална разходка из живописно или историческо място. Те включват пътеката Апалачи, пътеките във Вашингтон, Гранд Каньон, Пирамидите в Гиза и др.

На контролно-пропускателните пунктове можете да видите снимки и информация за забележителностите на виртуалната ви разходка. Някои маршрути се предлагат безплатно, а други - за покупка. В края на разходката си получавате медал. Виртуалната ходова пътека за бягство с виртуални разходки или GPS версии получават по-добри оценки от версиите на Street View

Словото от

Ходещите приложения могат да ви помогнат да ви мотивират и да превърнете вашите пешеходни сесии в фитнес тренировки. Може да сте вдъхновени да ходите по-бързо и да отидете по-далеч. Опитайте няколко преди да изберете любимите си - всеки харесва нещо различно!