Sportline Duo 1060 Монитор на сърдечната честота и крачкомер

Sportline Duo 1060 включва няколко фитнес функции в едно устройство. Можете да записвате сърдечната честота по два начина - непрекъснато, като носите ремъка на гръдния кош или при поискване, като използвате монитора на импулса на пръстите без каишката.

Това също е часовник за педометър , който брои стъпките ви и изчислява разстоянието и скоростта. Това е пълнофункционален спортен часовник с таймер, хронометър, интервално обучение и аларми.

Тя също работи добре като часовник с нощна светлина.

Характеристика

Професионалисти

Против

Експертна проверка

Светият Граал трябва да получи едно устройство, което прави всичко. Фитнерите и бегачите са на крачка по-близо до Sportline Duo 1060. Това е крачкомер, скоростомер, монитор за сърдечен ритъм , хронометър и комбиниран часовник. Можете да записвате сърдечния ритъм по два начина - с пръстов импулсен монитор на лицевата страна на часовника или чрез носенето на сензора за гръдния колан, който непрекъснато предава часовника.

Не са необходими никакви подложки за крака или други предмети - можете просто да поставите часовника и опционалната каишка за гръдния кош и сте готови да карате.

Функцията на педометъра се използва само по време на тренировки, вместо да се записват ежедневните стъпки . Можете да го включите и изключите, когато записвате тренировка. Броя на стъпките се договориха добре с моите други педометри за доверие на талията.

Функцията за педаметър показва скоростта (в мили / час), разстоянието, изгорените калории и изгарянето на мазнините.

Следенето на сърдечната честота е чудесен начин да разберете дали работите на правилното ниво. Хареса ми удобството да използвам монитора на пръстовите импулси и нямам никакви затруднения да получа четене, на което се доверявам. Сензорът за гръдния колан работи перфектно, за да предава постоянни данни на часовника.

Можете да настроите четири зони на сърдечния ритъм , с аларми за над или под целевата зона. Сърдечната честота се показва по три начина: удари на минута, процента от максималната сърдечна честота и на дисплей на Intellitrack. След тренировката можете да видите времето над, под и в целевата зона.

В режима на упражняване / сърдечен ритъм можете да записвате времената на обиколките.

Също така има интервален тренировъчен режим с до 30 интервали с три фази на интервал, всеки от които има потребителски дефинирана зона на сърдечен ритъм. Можете да преглеждате данните за сърдечния ритъм и педометъра за интервалите.

Батериите в сензора на гръдния кош могат лесно да се сменят без инструменти. Но трябва да вземете часовника на бижутер, за да подмените батерията в часовника.

Това ми отне няколко пъти, за да се захванете с превключването между функциите, включване и изключване на таймера за упражнения и преглед на историята.

Наръчникът с инструкции е полезен. Старите ми очи пожелаха по-добър контраст на дисплея на часовника. Не намирах всички функции за интуитивен и трябваше да продължа да разчитам на книгата с инструкции.

Кой е правилният за Sportline 1060?

Долната линия е, че намерих Sportline Duo 1060 да бъде отличен часовник за наблюдение на пулсомер / сърдечен ритъм за пътеки и бегачи. Той е толкова пълен с функции, че няма да се нуждаете от други устройства, за да подобрите тренировките си. Това означава, че не се синхронизира с мобилно приложение или с компютъра ви, така че всички данни, които ви показват, са изчезнали след изтичане на 7-дневната памет.

Ако имате смартфон, имате по-добри опции за монитори за сърдечен ритъм и фитнес тракери, които ще синхронизират и запазват данните ви. Но ако предпочитате устройство, което не изисква смартфон или компютър, това може да е точното за вас.

Направете го на Sportline.com

Оповестяване: Прегледните проби са предоставени от производителя.