Как да пътувате без теглото

Ваканциите са добре за вашето тяло и душа, но ако свържете пътуването с непрекъснато ядене, е време да настроите мисленето си. Можете да отидете на почивка, без да натрупате тегло. Ето как да се върнете от пътуване с много чудесни спомени и без излишни килограми.

Изберете ваканция, която поддържа здравословен начин на живот

Разширете хоризонтите си, когато става въпрос за туристически дестинации!

Понастоящем има уелнес курорти, отдих на йога и други активни ваканции .

Присъединете се към един велосипеден тур през уникални пейзажи, посетете център със СПА процедури, пресни ястия и уникални фитнес класове - плюс някои R & R до басейна, разбира се. Звучи идеално за мен!

Приоритизирайте вашите разкопки

Вие със сигурност не трябва да се придържате към строга диета, когато пътувате за забавление. Почивката е всичко за наслада, а яденето на нови места може да бъде взрив! Просто изберете и изберете вашите индулгенции.

Ако сте на място като Италия, отидете за специалност, като например gelato. Не губете калориите си върху чанта с чипс, която можете да ядете у дома си. Ако вечеряте , попитайте себе си кои искате повече: декоративен предястие или снизходителен десерт. Изберете един и се наслаждавайте. Наистина се наслаждавайте на опита, но не прекалявайте.

Планирай напред

Преди да пристигнете в туристическата дестинация, проучете местните ресторанти и намерете най-добрите възможности за вас.

Наистина четете менютата: описанията, както и имената на ястията. По този начин, когато седите на вечеря, няма да бъдете изпратени в кошарка, чудейки се какво ще поръчате! Опитайте се да избегнете огромните бюфети, които можете да хапнете. Но ако се окажете на едно, бъдете подготвени .

BYO Snacks

Успешните dieters винаги имат скитник на ръка .

Здравословните глътки ще отблъскват глада между храненията. Ако се храните, когато се явиш на следващото си хранене, няма да се чувстваш гладен и рискуваш да вземеш импулсни решения. Има толкова много преносими възможности: jerky, 100-калорични опаковки от ядки, снек барове и морски водорасли чипове, за да назовем само няколко.

Гладен за още? Пакетирайте няколко ухапвания от пътя , идеални за самолетни пътувания!

Включете физическата активност в ваканцията си

Има начини да изгорите калории, които дори не се чувстват като упражнения, така че да можете да останете във форма дори когато сте на почивка . Ако разглеждате град, откачете кабината и отидете пеша. По-лесно е да се вземат в сайтовете, когато ходите, за разлика от шофирането.

Друга забавна опция? Наемете велосипеди! Много градове предлагат градски велосипеди, които можете да вземете на едно място и да се оттеглите някъде другаде в града.

Ако сте на плажна почивка, помислете за водни спортове. Шнорхел, нареди лодка, качи се на гребло или се включи в приятелска игра на волейбол. Още традиционалист? Опаковайте тренировката и проверете фитнес центъра във вашия хотел.

Пътувайте с приятели с подобна мисъл

Намерете приятели за пътувания, които мислят, че сте като вас, и сте по-склонни да се придържате към целите си. Дръжте се взаимно отговорни и мотивирайте един друг, за да останете активни и здрави по време на почивката си.

Това трикраково състезание на плажа се нарича името ти!

Пийте Smart

Ако възнамерявате да го направите малко, бъдете умни за това, което пиете. Модерацията е ключова. Преодоляването му с коктейли е сигурен начин да провалите всички добри намерения, които може да сте имали. (Твърде много напитки и няма да можете да устоите на полунощ шоколадов парад на круиза!)

Бирени пиене: Изберете опциите за осветление; около 100 калории на порция. Виното също е добър избор, с около 125 калории на стъкло. Когато става въпрос за смесени напитки, изборът е ясен: както в бистри течности като водка или текила, смесени с калории без сода или клуб сода.

Страхотно комбо? Клуб сода + изстрел от ароматизирана водка + изпръскване на плодов сок. Избягвайте смесените напитки, които обикновено се зареждат със захар.

Отидете в Steppin '

В зависимост от какъв етаж сте, изберете да вземете стълбите вместо асансьора. Ако сте наистина високи, просто вземете няколко полета пеша. Носете вашето стъпало (обичайте моя Fitbit!) И опитайте да ударите ежедневната си цел.

Има много начини да включите ходенето във вашия ежедневен живот , а когато сте на почивка, да получите тези стъпки е 10 пъти по-забавно!

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!