Как да направя

Тип на баланса на рамото: Рамото

Предимства : Укрепва ръцете, гърба и ядрото. Подготвя ви за по-напреднали баланси на рамото .

Изненадате ли се, че викаме равновесие? Това може да е малко, тъй като краката ви са все още на пода, но тъй като ръцете ви носят по-голямата част от теглото ви, има смисъл. Както при повечето баланси на рамото, силата на ръката е нещо като фактор тук, но всъщност всичко е за ядрото.

Всички тези дълбоки коремни мускули са това, което ви дава контрол да правите балансиращи пози. И правиш дъска (правилно) е чудесен начин да ги построиш. Следващата спирка, гарванът позира !

За да извлечете максимума от дъската, трябва да използвате корема си, за да поддържате средната част на тялото си, като държите тази права линия от короната на главата си до петите. Увеличаването на времето за задържане в дъската е друг добър начин за изграждане на сила. Когато тренирате сами, предизвиквайте се да видите колко дълго можете да останете в дъската, преди позата да започне да губи целостта. След това работете, за да увеличите бавно времето за задържане. В класа можете да пропуснете няколко chaturangas, за да държите дъската въпреки дължината на виниасата на класа. Започнах да правя това, когато имах болезнено рамо и скоро видях подобрение в мощта си в дъската.

Инструкции:

1. От кучето , насочено надолу , донесе бедрата напред, докато раменете ви са над китките ви, а цялото ви тяло е на една права линия от върха на главата до петите.

Това е много подобно на позицията, която ще предприемете, ако сте на път да натискате.

2. Уверете се, че ханша ви не се вкопчва към пода, нито се изкачва към тавана.

3. Разпръснете пръстите си и я натиснете здраво надолу в пръстите на ръцете и дланите.

4. Не заключвайте лактите. Малък микробенд е начинът да отидете, защото е по-безопасно за вашите стави и укрепва всички малки опорни мускули около тях.

5. Натиснете отново петите си.

6. Преместете раменете си далеч от ушите си.

7. Поддържайте врата си в съответствие с гръбнака си (нито пружина, нито падане) и поглед към пода.

Съвети за начинаещи:

1. Преместете се назад и напред между кучето и дъската, без да премествате ръцете или краката си. Разстоянието между ръцете и краката ви трябва да е еднакво и при двете положения. Ако установите, че трябва да ги преместите, вероятно това означава, че вашето куче надолу е твърде малко.

2. Обърнете внимание на позицията на бедрата. Не залепвайте задника си във въздуха или нека се изплъзне към пода. Ако не можете да кажете, преувеличете и в двете посоки, така че да можете да почувствате каквото е в средата. Един поглед в огледалото понякога също може да помогне.

Съвети за напреднали:

1. Задръжте поза за до 10 дълбоки вдишвания, което отнема около минута.

2. За допълнително предизвикателство опитайте да вдигнете един крак от пода в даден момент за трикрака дъска.

3. Проверете тези вариации на дъските .