7-те най-добри подложки за коляното да купят през 2018 година

Останете защитени, когато имате значение за спорта или активността

Независимо дали сте активен спортист или прекарвате дълги часове на колене по време на работата си, е важно да предпазите коленете си, за да избегнете наранявания. Добрата колянна подложка може да ви помогне да защитите пателата и мускулите, които я заобикалят, особено след многократни удари (например при гмуркане за волейбол или борба). Те също така могат да помогнат да се поддържа коляното и да се избегне срив поради свръхекспресия.

Каквато и да е причината ви, добра подложка за коляно е важна част от екипировката, която не бива да пренебрегвате. Тук ние закръгляме най-доброто, което можете да си купите днес за всеки спорт и всяка нужда.

Компресионният ръкав е чудесен избор за баскетболистите. Независимо дали играете небрежно за тренировки или състезание в една лига, баскетболът може да бъде груб на колене - особено по време на скокове и бързи спринтове. McDavid Hex Padded Compression Leg Sleeve е нашият избор за баскетболисти: Произведени от 80 процента найлон и 20 процента Spandex, той разполага с патентована 9 мм "Hex" подложка, която работи за намаляване на шока по време на сблъсъци. Тъканта също така намалява влагата и предпазва ръкав от миризми. Предлага се в шест размера (младост чрез XXL възрастни) и седем различни цвята.

С над 1700 петзвездни ревюта на Amazon, McDavid Hex Leg Sleeve е предпочитаният избор на всеки от учениците до спортистите до професионалистите. Собствениците казват, че това прави спорта много по-приятно за всеки, който има проблеми с коляното (и дори не, това е умен начин да ги избегнете по пътя), но те предлагат внимателно измерване, за да се гарантира правилното прилягане.

С постоянно гмуркане и скокове волейболът е един от най-трудните спортове на коленете. Nike Streak Voleleyball Knee Pad предпазва деликатния хрущял и мускул от повтарящи се удари. Тези подложки са изработени от 40 процента полиестер, 30 процента каучук и 30 процента EVA (плътна пяна, която често се използва във фитнес рогозки и предпазна екипировка) и се предлагат в х-малки / малки, средни / големи и х-големи / големи размери. С вентилационните панели на гърба и тъканта, формулирана за да се размаже потта и да се намали влагата, те са чудесни както за открито, така и за закрито. Една от най-добрите характеристики на Nike Streak е неговият опростен дизайн, предлагащ оптимална защита без никакви насипни количества.

Рецензенти често използват тези подложки за волейболни коляно за своите ученици в училищна възраст, но също така работят добре и за възрастни. Просто не забравяйте да увеличите размера си, тъй като собствениците казват, че те са малки.

Макар че подложките за коляно с нисък профил са чудесни по различни причини, те могат да бъдат изключително полезни за всеки, който иска повече защита при работа или по време на спортна дейност, без да добавя много насипно състояние. Asics Low Profile Knee Pad е друг популярен избор за волейбол, но безпроблемният дизайн го прави лесен за носене под панталони. Състои се от 43% памук, 33% каучук и 24% найлон, подложките са дълги само 6 инча. Уплътнението с двойна плътност намалява напрежението върху колена без допълнително натоварване.

Имайте предвид, че подложката Asics Low Profile Knee Pad се предлага само в един размер, приблизително до 13,5 инча наоколо. Амазонските рецензенти ги обичат за целодневна работа, както и за упражнения във фитнес залата или за спорт.

Борените се нуждаят от подложка за коляно, която ги предпазва от удари, но не се плъзга и се плъзга по време на контакт между тялото и тялото, а клипът на Knee Wraptor Knee Pad прави това. Тя е с тънък, безсилен дизайн с мрежести панели, които позволяват циркулация. Облицовката обгръща цялото коляно, за да осигури 360-шокова абсорбция, а рецензенти твърдят, че успешно избягват изплъзване по време на удара. Вътрешната тъкан е парна плат, а външността е смес от памук, спандекс и синтетичен каучук.

Собствениците обичат, че коляното на Cliff Keen остава защитено цял ден, като много от тях използват всичко от Jiu-Jitsu до борбата в американски стил. Ако вие или вашето дете сте на лов за голям коляно подложка, която ще се задържи за един мач, това са чудесни възможности.

Екстремните велосипедисти и планинските велосипеди подлагат много на стрес на коленете си, както по време на подскачането, така и по педалите, особено когато се разлеят. Колесната охрана на Fox Racing Launch Pro MTB е създадена с уважение към велосипедистите, което позволява пълна гама движения, без да се препъва педалът. Изработени от неопрен, подложките за коляното Fox имат еластичен връх и дъно със силиконов захват зад коляното, за да сте сигурни, че не ги дърпате по време на дълъг път. Те идват в малки / средни и големи / х-големи, но рецензенти отбелязват, че тече малко по-малко.

Критиците на Amazon обичат, че тези подложки за коляното са леки и дишащи, но най-важното е, че те не възпрепятстват движението по пътя или по пътеката. Имайте предвид, че тези подложки се продават поотделно, така че ще трябва да купите две за комплект.

Независимо дали правиш тежък труд ден след ден или имаш проект за ремонт, който изисква много коленичене, подложката на работника е начинът да отидеш. Brutus Contour Knee Pad бе построен с труда в ума си, с велкро лесна за употреба лека каишка и подложка, която лежи в коляното. Те работят добре на всяка повърхност, от килим до твърда дървесина и спомагат за намаляване на напрежението и натиска върху колена.

Собствениците казват, че са леки и удобни дори когато работят в продължение на часове. Те препоръчват кръстосване на велкро ремъка за намаляване на триенето, но като цяло Brutus Contour Knee Pads са чудесен избор за всякакъв вид работа.

Всеки, който страда от артрит, бурсит или тендинит, може да се възползва от компресорната ръкава и McDavid Knee Support Sleeve има гелна вложка, която добавя допълнителна защита за контактни спортове. Изработени от неопрен без латекс, подложките McDavid осигуряват абсорбиране на удара и подпомагат колапса при колапс, като добавят компресионна терапия за наранявания. Той идва в малки, средни, големи и х-големи, а собствениците казват, че прилягането е вярно по размер.

Рецензенти обичат McDavid Knee Support Sleeve за всеки спорт, като твърдят, че той остава на място, независимо колко дълго сте активни. Ако се възстановявате от нараняване или работите с артрит или други проблеми с коляното, това коляно подложка ще ви даде подкрепата, която ви е необходима, за да останете годни.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .