Най-добрите глупаци да купите през 2018 година

Укрепете тренировъчната си игра с тези опции

Ако сте изграждане на фитнес у дома, поставянето на гира в списъка ви за купуване е умен ход. Обучението с тежести помага да се увеличи силата, като се добави чиста мускулна маса - нещо, което естествено намалява с възрастта. И за разлика от машината за големи тежести или настройката на мряна, дъмбелите могат да бъдат достъпни и да заемат малко място.

Един от най-важните въпроси, които хората имат, е: "От колко тегло трябва да започна?" Обикновено правилото е да изберете дъмбели, които с десетото повторение на вашето упражнение се чувстват трудни, но не и невъзможни да се вдигнат. Когато имате съмнения, купете по-лека двойка гири, отколкото смятате, че имате нужда. В края на краищата, винаги можете да добавите още повторения към тренировката, за да изморите (и тонизирате) мускулите си. Тук, най-добрите дъмбели, които да добавите към колекцията си за упражнения.

1 -

Ако сте нов за вдигане на тежести , като започнете с по-леки грантове, ще ви помогнем да подобрите формата си, като същевременно избегнете наранявания. The Tone Fitness комплект "Hourglass Dumbbell" се предлага с три чифта гири (две, три и пет килограма) - перфектната тежест за начинаещи - и пластмасова стойка, за да ги съхранявате.

Собствениците казват, че формата на пясъчните чашки на гирите ги прави удобни и сигурни за задържане, въпреки че по-малкият им размер може да не ги прави чудесна възможност за хора с големи ръце. Но дори и да се окажете в крайна сметка за по-тежки глупости, вие ще искате да запазите този набор за упражнения, които изискват по-леки тежести, като някои движения на Пилатес.

2 -

Неопренови обвити гири са любими по няколко причини. Първо, гуменото покритие ги прави удобни за задържане и лесна за захващане, когато дланите ви стават потни и хлъзгави (хей, това се случва). Освен това, по-мекият външен вид предпазва подовете от вдлъбнатини и удари, ако теглото се окаже понижено. Плюс това, цветните гири са забавен начин да освежат домашното фитнес.

AmazonBasics Neoprene Dumbbells се предлагат в разнообразие от опции за тегло, от 1 до 20 паунда, което ви дава възможност да закупите една двойка или купувате множество. Обичаме факта, че хексагоналната форма означава, че гирите остават на място, когато ги слагате на земята между наборите, предотвратявайки ви да се налага да преследвате след изтичане на тежести.

3 -

Инвестирането в регулируема дъмбел е спестяване на време и пространство. Компактният дизайн на Bowflex SelectTech 560 се регулира от пет до 60 килограма с завъртане на дръжката, което означава, че не е необходимо да купувате (или да правите място за) други комплекти гири, докато напредвате.

Потребителите казват, че харесват елегантния дизайн и меките, гумени приспособления. Но това, което е особено готино за този модел, е, че благодарение на Bluetooth връзката, повторенията, вдигането на тежести и изгорените калории се проследяват в придружаващото приложение Bowflex Connect.

4 -

Сериозни упражнения ще оценят като пълна гира, определени в дома си фитнес. Пълна гама от тежести означава, че всеки в къщата - независимо от нивото на фитнес - ще намери чифт гири, които работят за тях. Моделът XMark отговаря на сметката с 10 двойки тежести, вариращи от пет до 50 килограма. Тази стойка е с дължина 46 ", така че ще ви трябва малко пространство.

Рецензенти са приветствали качеството на гирите, които са изработени от чугун с гумена леяна и удобна хромирана дръжка. Когато приключите, съхранявайте тежестите върху включената анти-подхлъзгаща се шкаф, която се предлага както в сиво, така и в бели цветове.

5 -

Излизането извън града често означава липсващи няколко дни от тренировката. Решението: Напълнени с вода тежести, които пътуват с вас, като 1Up регулируема дрямка Travel Hydro Aqua Water Weights. Когато те са напълно пълни, гири са по 16 паунда всеки и могат да бъдат коригирани, за да бъдат по-леки. Но когато са празни, те тежат само на 24 унции и се сгъват настрани, за да се поберат в багажа ви.

Вземете гири с вас по време на бизнес пътувания или ваканции, за да сте годни в движение. Ревютата казват, че те лесно се напълват и не изливат, а пружинната дръжка срещу приплъзване прави комфортно, здраво захващане. Бонус: Ако изпуснете един от тези на крака, няма да боли като желязна гира ще!

6 -

NuBells Dumbbells със сигурност не са вашите традиционни гири! Ергономичният, кръгов дизайн равномерно разпределя тежестта, за да се избегне стреса или нараняването при повдигане, което ги прави чудесен избор за хора, които са по-възрастни или се възстановяват от нараняване, но все пак искат да силен влак. Хората, които притежават гири, казват, че харесват факта, че техните NuBells не поставят напрежение върху китките или раменете при упражнения, а един потребител каза, че те дори са помогнали за отстраняване на случай на тенис лакът.

NuBells се предлагат в различни тегла. Техният тънък профил ги прави лесни за съхранение, а гуменото покритие гарантира, че няма да повредят вашия под.

7 -

Повдигането на тежестите във водата може да изглежда глупаво, но всъщност е невероятен начин да изградите сила, ако следвате водна програма или програма за физиотерапия. Проблемът е, че традиционните тежести потъват, когато ги пуснете, но тези тежести TheraBand Aquatic Hand Bar Dumbbell са направени от плаващ материал, така че да останат на повърхността. Всъщност те са предназначени да се използват под водата, а съпротивлението на водата е това, което спомага за укрепването на мускулите. Рецензенти казват, че макар да бяха изненадани от това колко леки бяха гибелите при първото им приемане, се полагат доста усилия, за да се избутат под водата и през водата.

Има няколко упражнения, базирани на басейн, които можете да опитате с тези гири, включително и това плаващо движение нагоре: Започнете с плаващ на стомаха си с тежести, потапяни и задържани на гърдите си. Натиснете надолу, за да разширите лактите така, че гира да са точно под гърдите ви, а след това да се върнете в стартовата позиция.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .