Бързо и лесно яйце McMuffin стил Сандвич

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 319

Мазнини - 15 гр

Carbs - 31гр

Протеин - 18g

Общо време 10 мин
Подгответе 5 мин , готвяйте 5 мин
Сервирания 1

Ако сандвичът за сваляне на яйчен кифличе винаги е на менюто за закуска, ние не ви обвиняваме - това е бързо, лесно да се яде и вкусно. Добавете още една характеристика - питателна - когато направите своя собствена. Ще бъде по-евтино.

Тази версия идва с уникални противовъзпалителни свойства - яйцата се бъркат с куркума , подправка, за която е доказано, че предпазва от възпаление в тялото. Яйцата също предлагат щедра храна за протеини: 12 грама! Плюс това, пресен босилек се хвърля в яйцето каша за вкус и хранене тласък.

За да добавите кремообразна, здравословна мазнина, плюс изобилие от калий , алокадови филизи са разположени между кътчетата и краищата на цял пшеничен английски кифла. Това просто sammie със сигурност ще ви напълни и ще зареди вашето тяло по всяко време на деня.

Съставки

подготовка

  1. Поставете всяка половина от английския кифлин в тостера. Оставете препечатайте, докато ръбовете не издърпат и не заслепяват.
  2. В малък тиган на печката над средно слаб огън, нанесете спринцовка за спрей за готвене. В малка купа сменете яйца с куркума, чесън на прах, босилек и сол. Изсипете в нагретия тиган. С шпатула разбърквайте яйцата до светлина и пухкави. Извадете от топлина.
  3. Поставете бъркането на половината от препечен кифла. Нагоре с резени авокадо и домат.
  1. Нагоре с половината от кифла. Сервирайте докато е топло.

Варианти и замествания на съставките

Този сандвич е гъвкав, тъй като можете да добавите зеленчуци към яйцето. Опитайте да добавите нарязани на кубчета чушки, лук и гъби или бебешки спанак и зеле.

Джак горе нагоре с намек за ялпено пипер или гореща Giardiniera. Добавете купчина от Дижон горчица на върха, преди да затворите сандвича за уникален, изтънчен вкус.

За допълнително хранене използвайте покълнали пълнозърнести кифлички. Покълналите зърна са малко по-ниски в глутен и с високо съдържание на протеини, главно аминокиселината лизин.

Съвети за готвене и сервиране

Този сандвич вкусва най-добре, когато се сервира веднага. Крисът на препечен кифлич и крехкостта на пухкавите яйца и комбинацията от авокадо са в техния връх непосредствено след подготовката. Това е хубаво нещо, тъй като можете да направите това пет минути, преди гостите да пристигнат или точно преди да тръгнете навън, за да ви заредим добре за следващото ви приключение.