Къща ходи пътя си към загуба на тегло

Общоизвестно е, че ако искате да отслабнете, трябва да изгорите повече калории, отколкото можете да вземете. В трудната част действително се прави теорията на практика. Трудно е да се намери време и енергия за упражняване всеки ден. Това е мястото, където къща ходене идва!

Произходът на къщата

Концепцията за домашно ходене дойде при мен скоро след като започнах да нося Fitbit.

Целта ми беше всеки ден да ударя 10 000 стъпки и няколко дни щях да намеря изоставане следобед. Затова започнах да обикалям къщата или кабинета си, където и да съм, за да получа номера. Беше забавно! И работи по-добре, отколкото можех да си представя. Веднага ми достигнаха целта всеки ден и съвсем скоро бях средно 20 000 стъпки.

Професионалистите на къщата

Защо къщата е толкова голяма? Защото е толкова лесно, че е практически без усилия! И нямате нужда от хубаво време или членство в салона. Това ме води до друг огромен про - това е безплатно!

Но най-добрата част от ходенето в дома е, че е забавно. Това е страхотно усещане да погледнете своя крачкомер, след като се разхождате из къщата и да видите колко стъпки сте направили. Просто помислете за всички допълнителни калории, които изгаряте, без да се опитвате. Това също е чудесно средство за отслабване и поддръжка .

Как да се разхождам

  1. Задайте стъпка по стъпка. Ако 10 000 стъпки са прекалено смущаващи, започнете с 7500 или дори 5 000. След като ударите тази цел няколко дни подред, я увеличете!
  1. Вземете крачкомер. Мотивацията е ключова. Независимо дали отивате с фантазия Fitbit или евтин педометър, виждайки колко стъпки можете да направите, ще ви мотивира да ходите пеша, когато е възможно. Имаш ли час до вечеря? Опитайте се да постигнете ежедневната си стъпка. Имате ли 20 минути от обяд? Офис разходка и вижте дали можете да стигнете до половината си точка.
  1. Започнете да ходите. Това наистина е толкова просто, колкото звучи. Следващият път, когато се озовете, се качвайте и започнете да се разхождате из стаята. Или ходете в името на ходене или многозадачност. Чака се таймерът на фурната да изгасне? Сгъваемо пране? На телефона? Гледам телевизия? Добави къща ходене!

За рецепти без вина, храна намира, съвети за трикове и други, се регистрирайте за безплатни ежедневни имейли или посетете Hungry Girl!