Поредицата "Половината маратон"

Много бегачи искат да видят как маратонните им времена се сравняват с това, как знаменитостите са направили състезанията си, и четенето за половин маратон пъти на знаменитостите може да бъде също толкова забавно. Ето някои известни личности, от актьори до политици, които се занимават с половин маратон, от най-добрите до най-лошите времена.

1 - Натали Моралес, 2015 ПОВЕЧЕ / ФИТНЕС / ФОРМУЛЯР / Полумаратон (1:38:59)

Джон Лампарски WireImage

TODAY show co-домакин Натали Морелес отново показа похотливостта си на полу-маратона MORE / FITNESS / SHAPE на всички жени. Впечатляващият й период я ​​превърна в 68-ата победа на 7403 жени и също така получи 9-то място в своята възрастова група. Моралес и съпругата на Уикенд ДНЕС Ерика Хил ръководи екипа на Run for TODAY - група от жени в цялата страна, която тренира и участва в полумаратона.

2 - Аполо Оно, 2011 Чикаго полумаратон (1:40:59)

Стрийтър Лека / Гети изображения

Световният шампион с къси писти и олимпийският златен медалист Аполо Оно доказва, че може да се движи бързо дори без кънки и за много по-голямо разстояние. Той води първия си маратон в Чикаго като част от обучението си за маратона за Ню Йорк през 2011 година .

3 - Елизабет Хаселбек, сп. "Повече и фитнес списание" Half Marathon (1:44:32)

Андрю Х. Уокър / Гети изображения

Бившият съпредседател на The View, Елизабет Хаселбек, доказва, че съпругът й, бивш куотърбек от НФЛ Тим Хаселбек, не е единственият спортист в семейството, тъй като майка на трима пътуващи до финала 1:44 на тежък курс в централната част на Ню Йорк Парк.

4 - Сара Пейлин, 2011 г. Полярен маратон на Сторм Лейк (1:46:10)

Марк Лион / Гети изображения

Ден след като даде реч на рали "Чайна партия", бившият губернатор на Аляска и вицепрезидент на вицепрезидента неочаквано избягаха в този полумаратон в Айова. Пайлин се опита да остане нископоставен и се завтече под моминското си име, но все пак привлече вниманието с впечатляващото си време и второ място в своята възрастова група.

5 - Джеймс Марсдън, 2010 Rock 'n' Roll Лос Анджелис Половината Маратон (1:50:44)

Андреас Ротз / Гети изображения

Той може да няма супер сили в състезанието, но звездите X-Men и Superman Returns определено могат да тичат. Марсдън, който също се радва на участието си в триатлоните, застана на 1: 50 в Лос Анджелис.

6 - Джери О'Конъл, 2010 Rock 'n' Roll Лос Анджелис Полумаратон (1:50:45)

Майк Симонс / Гети изображения

Актьорът Джери О'Конъл и приятелят Джеймс Марсдън се разхождат за цялото състезание, но О'Конъл сигурно е оставил приятеля си на крачка пред него, тъй като татко на двама пресече финалната линия само за една секунда зад него ,

7 - Дрю Кери, 2011 Дисниленд Половината Маратон (1:50:46)

Валери Макон / Гети изображения

След като загуби 92 килограма годишно, комикът Дрю Кери реши да стартира първия си маратон - полумаратонът на морската пехота. Кери, бивш моряк, завърши състезанието в 1:58:20, но продължи няколко месеца, за да се опита да подобри времето си. Цената е прав домакин направи точно това, поставяйки нов PR от 1:50:46.

8 - Will Ferrell, 2012 Rock 'n' Roll Лос Анджелис Половината Маратон (2:03:50)

Пол Редмънд / Гети изображения

Спортен мустак "Рон Бургундия" и фланелка "Смешни или смъртоносни", филмовата звезда Уил Ферел несъмнено вдъхновяваше някои смеещи се усмивки, когато се състезаваше в Half-Marathon Rock 'n' Roll в Лос Анджелис.

9 - Хю Джакман, 2011 г. Ню Йорк - полумаратон (2:05:52)

Джулиен М. Хекимиан / Гети изображения

Бях на половин маратон в Ню Йорк през 2011 г. и не знаех, че актьорът Хю Джакман тичаше в него. Така че, когато минеше на мястото на 11-та миля, казах на човека до мен: - Видя ли, че Хю Джакман изглежда подобно? По-късно разбрах, че това беше Хю Джакман. Имах забележителност на знаменитости и дори не знаех това! Уолвърйн имаше страхотна раса с 2:05 часа, а също и събрала пари и осведоменост за благотворителната Shoe 4Africa, организация, която помага да разпространява обувки на нуждаещи се хора в Африка.

10 - Ерика Хил, 2015 ПОВЕЧЕ / ФИТНЕС / ФОРМУЛЯР / Полумаратон (2:06:52)

Джон Лампарски / WireImage

Заедно с Натали Моралес, съпругата на Уикенд ДНЕС, Hill ръководи и вдъхновява екипа на Run For Today, група от жени в цялата страна, която тренира и участва в полумаратона. По време на шоуто си Hill споделя истории от жените, които тренират за половин маратона MORE / FITNESS / SHAPE и причините, поради които те работят.

11 - Иванка Тръмп, 2015 ПОВЕЧЕ / ФИТНЕС / ФОРМУЛЯР Полумаратон (2:11:03)

Брад Баркет / Гети изображения

Иванка Тръмп сподели целта си да завърши половин маратон на уебсайта си няколко месеца преди половината маратон по-голям / по-добър / по-добър. Тя включи плановете си за обучение и насърчи читателите си да следват и да тренират. Майка на двамата имаше забележителен ден на състезанието и всички се усмихваха, когато пресече финалната линия на първия маратон.

12 - Валери Бертинели, 2011 Напа-Сонома Винарска половина Маратон (2:12:19)

Дарън Макколстър / Гети изображения

Актрисата Валери Бертинели, която изгуби повече от 50 килограма от диетата на Джени Крейг, показа слабото си тонизирано тяло в Полу-Маратон на виното на Напа-Сонома, когато завърши с 2:12:19.

13 - Дженифър Хюит, 2010 Rock 'n' Roll Лос Анджелис Половината Маратон (3:09:13)

Фрейзър Харисън / Гети изображения

Бившата актриса "Ghost Whisperer" Дженифър Лоуис Хюит се усмихваше, когато тя се разхождаше (с няколко разходки) заедно с гаджето си в първия маратон.

14 - Ал Рокер, 2010 Rock 'n' Roll Чикаго полумаратон (3:20:58)

Андрю Х. Уокър / Гети изображения

Ал Roker тренирал за маратона в Ню Йорк през 2010 г., така че решил да направи Чикагския полумаратон като част от обучението си. Времето за състезанието беше чудесно за джоба на метеорона Днес и ко-котва, тъй като той се завтече и тръгна към финала.


Също така вижте: Celebrity Marathon Times