Как да направите ходене с най-добрата техника

Научете се да ходите с повече енергия и да предотвратите претоварване

Каква е правилната техника на ходене? Искате да използвате пълния потенциал на натискане, за да използвате силата на мускулите на краката си. Може да се чудите дали по- дълъг или по-къс крачка е по-добър, а отговорът е, че искате да дадете добър тласък назад, но не искате да преодолявате предната част .

Претоварването се извършва, когато правите по-дълги стъпки в опит да увеличите скоростта, без да се движите.

Въпреки това, претоварването е лоша техника за увеличаване на скоростта и има потенциал да доведе до нараняване в дългосрочен план. Изследванията, направени на войници, които трябваше да се движат в ритъм, установиха, че тези, които са били по-къси, са имали много повече стрес върху долната част на краката си, когато са били принудени да преувеличават, за да съответстват на стъпков ритъм.

Удължете обратното

Удължете стрелата в гърба, а не в предната част, за да подобрите силата и ефективността. Прелитащ проходилка има предното си краче твърде далеч пред тялото. Искате вместо това за крака напред да се докоснете до земята по-близо до тялото ви.

Вашият стрес трябва да бъде по-дълъг зад тялото ви, където пръстите ви се избутват, а не пред тялото ви. Това е така, защото вашият напред крак няма сила, докато задният ви крак е това, което ви тласка напред. Искате да извадите пълната сила от натиска от задния крак, като стъпалото преминава през стъпалото от петата до петите.

Как да постигнете мощен стриж, без да се преодолявате

Вероятно ще ви е необходима помощ, за да определите дали сте преувеличени или не. Дори и ако сте на неблагодарна с огледало, тя може да бъде трудно да се види, докато го правите. Вместо това, настройте своя мобилен телефон или видеокамера, за да се запишете отстрани на бягащата пътечка или докато вървите по тротоара.

Или да наблюдавате и наблюдавате един приятел. Работете първо за елиминиране на претоварването.

Практикувайте Вашата стъпка

Правете правилно ходене, като съзнателно държите задния си крак на земята по-дълго с всяка стъпка и давате добър тласък. Вие естествено ще поставите предното си стъпало по-близо до тялото си, ако го направите. Това ще ви преквалифицира от преувеличаване. Въпреки, че в началото може да се почувствате странно, докато влизате в ритъм, ще усетите силата, която получавате от задния крак.

Бързите пътешественици се обучават, за да увеличат броя на стъпките, които предприемат в секунда, и да се възползват напълно от задната част на крачка.

Вместо да преувеличавате, вземете повече, по-малки стъпки за изграждане на скорост.

Словото от

Една мощна стъпка, използваща заден ход за задвижване, може да ви помогне да поддържате добра стойка за ходене и работи добре с добро ходене на ходене . В комбинация с преобръщане през всяка стъпка , ще имате най-добрата техника за ходене. Независимо дали отивате просто за ежедневната си фитнес разходка или се справяте с половин маратон, ходенето с добра техника ще се възползва максимално от вашите тренировки.

Източник:

Seay JF, Frykman PN, Sauer SG, Gutekunst DJ. "Механиката на долните крайници по време на маршируване при три различни каденции за 60 минути." J Appl Biomech . 2014 Фев; 30 (1): 21-30. doi: 10.1123 / jab.2012-0090. Epub 2013 април 1.