Програми за ходене педометър за групи и физически лица

Мотивиращи програми за групи и физически лица

Искате ли да се мотивирате да ходите повече , като използвате своя крачкомер? Искате ли да накарате вашите служители да се движат повече или да вдъхновят училищния ви клас, за да сте по-активни? Програмата за педометрия може да се използва, за да мотивира вас и другите да постигнат тази цел. С изброените програми е включена програма за ходене на педометър, дневник или онлайн клуб. Някои от тях са подходящи за корпоративна уелнес програма или училище предизвикателство.

Много фитнес монитори, като Fitbit , имат цели, трофеи, значки и приятелски състезания, вградени в техния онлайн табло за управление или мобилно приложение. Но може да имате старо училище, което не е свързано с крачкомера или искате да се конкурирате с други, които нямат една и съща марка фитнес инструмент.

За здравето трябва да се стремите най-малко 6000 стъпки на ден, а за загуба на тегло целта ви трябва да бъде 10 000 стъпки на ден . Педрометърните програми за разходка също могат да намалят времето за сядане .

1 - Програма за виртуално ходене в САЩ

Webwalking карта на САЩ. Уенди Бъмгарднер ©

Днешният дневник на Webwalking USA е начин да проследявате стъпките на стъпките на стъпалата, мили или време на виртуална разходка по американската пътека за откриване от Атлантическия океан до Тихия океан. Ще отпечатате дневници, които да използвате за записване на статистическите данни. Това е безплатен начин за създаване на собствена виртуална разходка. Може да искате да разгледате подробностите на американската Discovery Trail от сайта им, за да си представите къде ще ходите всеки ден.

2 - Уокър Тракър

Уокър Тракър проектира програми за красота, базирани на ходене, за общности, големи и малки фирми и училища. Тяхната платформа и приложението могат да се свързват с популярни фитнес инструктори като Fitbit или потребителите могат да влизат в стъпките си всеки ден. Програмите са проектирани по поръчка, така че да можете да получите точното количество взаимодействие, предизвикателства и награди за вашата група. Те са направили новаторски програми като Every Step Counts за Hadassah. В тази програма жените използват стъпмеровите си стъпки, за да отидат на виртуално поклонение от Ню Йорк до Йерусалим, като научат за историята и традицията, тъй като броят на стъпките им ги предава покрай обектите, представляващи интерес.

3 - Програми за начина на живот на училището или на работния плот

Новият начин на живот предлага над 20 различни версии на училищни и възрастни програми за ходене педометър с три базови комплекта - WOW (WHOLE WATUSI !!!), GUS (Get-You-Started) и BEK (Bare Essentials). Изберете от програми, насочени към начални и средни училища или тийнейджъри и възрастни. Графиките CHALLENGE ви позволяват да направите виртуална разходка в различни географски региони.

4 - Световното ходене

Можете да се присъедините към World Walking като група или физическо лице и да използвате сайта или приложението си за проследяване на разходките. Тя е свободна да се присъедини и се подкрепя от дарения. Присъединяването отнема само секунди и вие можете да сте на път за нула време. Това е добро решение за смесени групи, където някои хора имат смартфони, а други не. Можете да избирате от над десет маршрута и да проследявате разходките си в много места по света. Можете дори да видите уличен изглед на мястото, където вървите, и да отпечатате напредъка си. Това е лесен за използване сайт, който има какво да предложи на хората или групите.

5 - CHALLENGE Графики

Графиките на CHALLENGE са чудесен начин да мотивирате себе си, своя клас или вашия клуб, за да се разхождате. Използвайте графиките, за да проследявате пропътувания пробег към дестинации като Across America, To Hawaii, Across the Wild West. Това е забавно и визуално, не е нужно да си спомняте да проверявате приложение, когато е публикувано на бюлетина или хладилника.

6 - Глобално корпоративно предизвикателство

Global Corporate Challenge е 100-дневно уелнес предизвикателство на работното място, което ангажира почти милион души по света от 2003 г. насам. Компаниите закупуват програмата и формират екипи от седем. Всеки служител носи крачкомер, който има за цел да регистрира най-малко 10 000 стъпки на ден. Като се регистрират стъпките си онлайн, те водят виртуална надпревара по света и се конкурират с други отбори в рамките на своята компания.

7 - 10 000 стъпки на ден

10 000 стъпки на ден е 8-седмична програма на разумна цена. Той включва незадължителен крачкомер, достъп до уеб сайта за съвети за записване и коучинг, печатни материали, включително упражнения и съвети и седмичен бюлетин.

8 - Разходка с пепел

Можете да използвате WalkingSpree за уелнес програма за служители, от малки фирми до големи корпорации. Можете да използвате или приложението им, за да получите стъпки от мобилния телефон или да свържете съвместим крачкомер Fitbit или Garmin. Приложението може да бъде персонализирано за вашата фирма.