Топ енергийни гелове

Използвайте Goo за зареждане на дългите си тренировки

Когато вървите бързо или бягате на събитие на дълги разстояния, енергиен гел ви дава необходимото гориво, което не трябва да се дъвче. Опитвате се да ядете енергиен бар или друга твърда закуска, докато дишате здраво, носи риск от задушаване. С енергийните гелове просто ги стиснете в устата си и преглъщайте. Разумно е да пиете вода, след като използвате енергиен гел, за да я усвоите. При дълги разходки използвайте гел след първия час и след това поне веднъж на час. Геловете имат приблизително 100 калории на пакет.

1 - GU енергиен гел

GU Energy Gel. С любезното съдействие на Амазонка

GU енергиен гел използва сложни въглехидрати за поддържана енергия без захар. Вкусовете включват ванилия, шоколадово оръжие, оранжево изригване, просто обикновена, Tri Berry и бананов блиц. В Just Plain вкус сладки без никакъв вкус, но намек за въображаема ванилия. Някои аромати имат кофеин (еквивалент на една пета от чаша кафе), с изключение на силния вкус на еспресото и няколко вкуса, които не съдържат кофеин. Можете също така да го купите в сервираща торбичка с 15 бутилки, за да напълнете бутилката си за стискане на гел. Това означава, че на пътя остават по-малко отпадъци и боклук. Макар че може да бъде почиствано в организирано състезание, когато тренирате, ще трябва да внимавате да ви носят боклуци, докато не можете да го изхвърлите по подходящ начин.

| Повече ▼

2 - Енергиен гел Carb-Boom

Carb Boom! Енергиен гел. С любезното съдействие на Амазонка

Carb-BOOM базира енергията си върху сложни въглехидрати и поддържа ниски захари. Карбо-БОМ е много по-освежаващо от сгъстяващото, интензивно захарно олио на повечето енергийни гелове. Опитайте, може да го обичате. Той идва в аромати като Vanilla Orange (кофеин), Ягода Kiwi, Банан Праскова и Apple Cinnamon в пакети от 1,4 унция фолио. Също така идва в размер на "големия бум" за зареждане на колба с гел.

| Повече ▼

3 - PowerGel

PowerBar PowerGel. С любезното съдействие на Амазонка

PowerGel е 80% сложни въглехидрати и 20% прости въглехидрати за бърза и продължителна енергия. Той идва с много вкусове. Шоколадът, мандарина и ягодите банан съдържат смес от кофеин, екстракт от ядки от кола и женшен. Мандаринът е двойно кофеинизиран. Ванилия, лимонов лайм и тропически плодове са без кофеин.

| Повече ▼

4 - Клиф Shot Енергичен гел

Клиф Shot Енергичен гел. С любезното съдействие на Амазонка

Фирмата, която произвежда Clif барове, също произвежда енергийни гелове Clif Shot. Те са между 85 и 90 процента органични. Те идват в разнообразието от декоративни аромати, включително шоколад, раза, цитрус и вива ванилия. Кофеиновите аромати включват шоколадови череши, двойно еспресо, мока и звукова ягода и имат кофеин еквивалент на половин чаша кафе. Пакетът има "каишка", за да пази приставката и да не изхвърля земята.

| Повече ▼

5 - Естествен гел за пчелна пита

Мед Stinger Биологичен енергиен гел. С любезното съдействие на Амазонка

Медът Stinger осигурява естествен мед с електролити и витамини. Той има нисък гликемичен индекс и така ви дава постоянна енергия без захар. Той се предлага в аромат на мед и в Ginsting версия, която добавя женшен за увеличаване на енергията. Те също така имат органични вкусове, включително плодово-глазура, акай и нар, ванилия, манго оранжево, кофеинов шоколад и кофеинова ягода киви.

| Повече ▼

6 - Какъв енергиен гел ще бъде предоставен на вашето състезание?

Ако сте се регистрирали за маратон или половин маратон, проверете техния уебсайт, за да видите дали те ще дават енергиен гел в курса. Ако имате намерение да вземете безплатната си игра по време на надпреварата, е добре да тренирате с нея на няколко от дългите си тренировки предварително. По този начин ще разберете дали вашата храносмилателна система толерира добре.

Можете да получите проби за енергийни гелове, които не сте опитали в чантата за добра регистрация при приемане на пакети. Запазете тези за бъдеща употреба. Не забравяйте, че не ядете нищо ново в състезателния ден или дори до два дни преди расата си.

Ако сте проходилка или бавен бегач, бъдете подготвени за това, че таблицата с гелове е изчерпала пакетите, преди да стигнете до там. Дори и да имат, вероятно нямат любимия ви вкус. Разумно е да носите своя собствена, за да знаете, че ще имате, когато имате нужда от нея.

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.