Най-добрите снимки за енергийни барове

Когато ходите два часа или повече, имате нужда от лека закуска, за да напълнете енергията си. Енергийните барове са един от начините да постигнете това. Но хората, които се хранят, се грижат, че барът в пълен размер може да има почти толкова мазнини и калории, колкото бонбони. Можете да се възползвате от удобството на пакетирана закуска, която да вземете, а не да направите своя собствена пътека . Те като цяло допълнителни витамини и баланс на въглехидрати, протеини и мазнини.

1 - Клиф Мини Барове

Клиф бар Мини енергийни барове. С любезното съдействие на Амазонка

Харесва ми мини клиф барове по няколко причини. Първо, те вкусват страхотно. Второ, те имат най-добрата консистенция за лесно дъвчене, но те не се разпадат дори след часове на дрънкане около джоба или опаковката. Те са изработени предимно от органични, естествени, цели хранителни съставки. Нямате нужда от речник, за да декодирате какво е в тях. Мини размерът е идеален за мен за ходене на тренировки. Аз обикновено не искам пълен размер Clif бар като ходене закуска, а преди това ще ги отрежете на по-малки порции. С малкия размер, Клиф прави това за мен.

| Повече ▼

2 - Клиф ZBar

Клиф Дет Бар Бар за органична енергия. С любезното съдействие на Амазонка

Клиф ZBar се очаква да бъде органичен енергиен бар за деца, но ми се струва, че е идеалният размер за мен. Това е доста вкусно, с непропусклива последователност, която все още е лесна за дъвчене в движение. Той не съдържа транс-мазнини, ниско-фруктозен царевичен сироп и не хидрогенирани масла. Всеки бар има само 120 калории и е пълен с витамини.

| Повече ▼

3 - Larabar

Larabar. С любезното съдействие на Амазонка

Две думи. Аромати на пай. Добре, отвъд факта, че тези вкусове са фантастични, те също така отговарят на моя профил за страхотна разходка за закуска. Повечето вкусове на Larabar нямат покрития, които ще се стопят и ще направят бъркотия, когато ги извадите от горещия си пакет, за да имате енергична закуска докато ходите. Те също така имат текстура, която е лесна за хапване и дъвчене, но също така не се разпада и не бърка. Оценявам краткия списък с съставките на суровите цели храни. Не ви е необходима степен по химия, за да разберете какво ядете. За хора с чувствителност те нямат глутен, соя или млечни продукти.

| Повече ▼

4 - баланс злато

Баланс бар злато карамел ядки взрив. С любезното съдействие на Амазонка
Линията на баровете Balance Gold е най-вкусната, според мен. Карамелният орех Blast е добър заместител на Snickers bar, с малко по-ниски калории - 210, със 7 грама мазнини, 15 грама протеини и 23 грама въглехидрати за съотношение 40-30-30. Недостатъкът - шоколадовото покритие ще се стопи. Но аз просто го обличам от обвивката. О, да, има и витамини и други неща.

| Повече ▼

5 - Баланс на енергийната лента за ястия с явна храна

Баланс Енергиен бар за ядене на хранителни продукти. С любезното съдействие на Амазонка

Балансиращата селекция от минерални миксове има тази страхотна сладко-солена смес, която е много удовлетворяваща, когато излизате на дълги, потни разходки. Енергийният профил е 200 калории, всеки със 7 грама мазнини, 15 грама протеин и 5 грама фибри. Също така съдържат 23 витамини и минерали, повечето от които осигуряват 25% от дневното минимално изискване. За съжаление тези барове не са напълно голи. Дъното е потопено в покритие, така че съществува опасност от леко разтапяне в опаковката или лепкави пръсти.

| Повече ▼

6 - Клиф барове

Клиф бар. С любезното съдействие на Амазонка

Clif Bars обсъждат всичките си естествени съставки и основно разчитат на соев протеин. Обикновено те имат 220-250 калории с много въглехидрати, щедри долози протеини и около 6 грама мазнини и много добавени витамини и минерали. Харесвам ги, защото са вкусни, лесно се хапят и дъвчат и те не се разпадат или не се топят в опаковката. Обикновено отивам за мини версии, тъй като пълният бар е повече, отколкото ми трябва по едно и също време.

| Повече ▼

7 - PowerBar жътва цели зърна енергийни барове

PowerBar Harvest Energy Bar. С любезното съдействие на Амазонка
PowerBar's Harvest е много вкусен, лесен за дъвчене и съдържа 240 калории на бар с 45 грама въглехидрати, 7 грама протеини, 4,5 грама мазнини и много витамини и минерали. Вкусът на фъстъчено масло, шоколадов чип, е идеален за опаковане - няма покритие, което да се стопи и е вкусно.

| Повече ▼

8 - Клиф Луна Барове

Клиф Луна за жени. С любезното съдействие на Амазонка
Luna барове са насочени и към жените със соеви протеини и под 200 калории на бар, 4,5 грама мазнини, 26 грама въглехидрати, 10 грама протеини и 22 витамини и минерали. Те идват в някои големи аромати, но аз не обичам да им ориз чист база. Повечето от тях са частично покрити, но не трябва да се разтопяват много в опаковката.

| Повече ▼

9 - Медни стърготини енергийни барове

Сребрист бар. С любезното съдействие на Амазонка
Естествената благото на меда владее тези вкусни барове. Вкусно, с 190 калории, 10 грама протеин, 3,5-5 грама мазнини, 27-28 грама въглехидрати на бар.

| Повече ▼

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.