Без захар Рецепта от червена боровинка

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 82

Мазнини - 0 грама

Карби - 22гр

Протеин - 0 грама

Общо време 15 мин
Подгответе 5 мин , готвяйте 10 мин
Сервира се 8 порции

Сокът от червена боровинка е задължителен на Деня на благодарността, но може да бъде зареден със захар. Тази без захар рецепта от червена боровинка замества захарта с мед, естествен подсладител. Като бонус, той е един от най-простите рецепти домашно приготвени от червени боровинки, които можете да откриете, които могат да бъдат направени за 15 минути. Крайният резултат е дебелината на пудинга.

Този сос от боровинки без захар е за пуристата - няма подправки, няма портокалова кора, нищо допълнително. Има само четири прости съставки - цели боровинки, мед, вода и сол. Разбира се, ако предпочитате намек за цитрус, можете да добавите малко лимон или оранжева кора. Ако искате нещо още по-дъждовно, опитайте червена боровинка .

Можете да използвате този естествено подсладен боровинков сос не само с пуйка, но и за кисело мляко или сирене рикота за закуска или лека закуска или да придружавате сирената и ядките като десерт.

Съставки

подготовка

  1. Поставете боровинките в саксия върху печката и издърпайте, за да премахнете меките и / или кафяви.
  2. Добавете мед, вода и сол. Разбърква се и се вари до средно висока температура.
  3. Разбърквайте често. Боровинките ще се появят и след това ще освободят своя "гел" - сосът ще се събере като магия. Кук, докато сосът е съвместимостта, която искате, около 5 до 10 минути.

Заместници и по-здравословни рецепти за благодарността

Ако нямате мед на ръка или предпочитате да не го използвате, можете да използвате кленов сироп като естествен подсладител.

Като алтернатива можете да премахнете водата и вместо това да използвате една чаша Simple Syrup на Da Vinci.

За бюфет на благодарността, който не се прелива от въглехидрати, следвайте някои от тези съвети: