7-те най-добри подаръка да купите за активните мъже в живота си през 2018 година

Ако в живота ви има активен човек, ще ви е необходим идеалният подарък за празниците. Ако той е в упражнение, защо да не му даде нещо, което ще направи тренировките му по-добре?

Ако той е като съпруга ми, той не обича да харчи пари за упражнения, но обича да прави упражнения. Той винаги се нуждае от неща като дрехи, за да го поддържа топъл и сух, когато снега отвън или джаджи, за да му помогне да проследи напредъка си.

Събрах някои от любимите ми идеи за фитнес подарък за активния човек в живота ти. Независимо дали става въпрос за притурка или просто иска да остане топло, когато е излязъл от студа, ще откриете нещо за упражнения в живота си.

Какво може да е по-мъжествено от този голям, бокс спортен часовник? И повярвайте ми, когато казвам, че е голям, въпреки че изглежда, че часовниците като маншети са най-яростните в наши дни. Това е страхотен подарък за любителите на притурката. Той следи времето, разстоянието, сърдечната честота (ако получите сензора, който върви с него), темпото и изгорените калории, и той може да види карта на маршрута си в Nikeplus.com. Това е скъпо, но всички екстри са много готини.

Ако Nike +, изброени по-горе, е малко прекалено много за вашия тренировъчен екип, той може да хареса нещо по-просто, подобно на Fitbit Force. Той се носеше като маншет и следи стъпки, разстояние, калории, издигнати подове, активни минути и дори ще проследи съня, ако желае. Също така е много по-малък и малко по-малко блестящ от спортния часовник, показан по-горе, който може да работи за подценяващия упражнятел.

Всеки, който използва слушалки по време на тренировка, се е забъркал в този оплетен кабел ... което прави тези безжични слушалки толкова страхотно. Звукът е невероятен, те са бриз, който трябва да настроите, и след като разбере правилния начин да ги включи в ушите му, той ще ги обича. Това е страхотно зареждане за всеки любител на музиката.

Що се отнася до дрехи, които се изправят на студено време, никой не го прави по-добре от Saucony и това яке не е изключение. Изработена от влагоустойчива, дишаща тъкан, тя също е лека и има отразяващи детайли за упражнения през нощта или рано сутринта. Голяма върха за всяка външна тренировка.

Винаги, когато снеме, се опитвам да накарам съпруга ми да изхвърли целия сняг от нашата алея. Понякога работи и понякога не, но помага да има чифт от тези ръкавици Windstopper, за да се справи с температурите от по-малко от 10 минути. Те наистина са най-добрите ръкавици, които сме открили за упражнения или работа в много студено време. Те са пълни с топло руно и еластичната гривна поддържа студа. Ако човекът в живота ви трябва да актуализира гардероба си за студено време, това е страхотен пълнеж.

Това напреднало, някои биха казали, убиец, тренировка серия не е за всеки човек. Въпреки това, ако той наистина се упражнява и обича предизвикателство, той може да хареса тези много напреднали тренировки. Серията включва 12 различни тренировъчни DVD-та с всичко от силови тренировки и plyometrics до йога и стречинг. Това също е добър избор за студените месеци, когато външните тренировки може да не са винаги възможни.

P90X2

Ако завърши първият P90X, P90X2 предлага напълно различен начин на работа от първата. Има много по-голям акцент върху здравината на ядрото и включва много интересни и напреднали упражнения, които ще предизвикат дори и най-хардкор упражняването.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .