Чесън от брашно от пармезан от чесън

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 240

Мазнини - 18 гр

Карби - 12гр

Протеин - 10 гр

Общо време 25 мин
Подгответе 10 минути , готвяйте 15 мин
Сервирания 3 (по 4 бисквити)

Тези бисквити от чесън от чесън от пармезан са изключително високо фибри , хрупкави, питателни и вкусни закуски. Само с 5 съставки, 6 прости стъпки и само около 15 минути във фурната, ще имате готови тези хрупкави бисквити готови за нула време. Те са вкусни с понички, спредове или само по себе си. Опитайте да сервирате с маслинена тапанада, патладжанка или хумус. Вашите гости на следващото ви парти никога няма да разберат, че сте ги доставили с тласък на храненето.

Лененото семе се отличава с многобройни ползи за здравето и няколко проучвания показват, че тези семена могат да предотвратят раковите заболявания като гърдата, простатата и дебелото черво. Те също така са показали, че намаляват кръвното налягане и предотвратяват сърдечни и белодробни заболявания. Те са опаковани с фибри и омега-3 мастни киселини, както и антиоксиданти, всички важни фактори за поддържането на здраво тяло.

Съставки

подготовка

  1. Загрейте фурната до 400 F. Покрийте листова тава със силиконова подложка или смачкана пергаментова хартия.
  2. Смесете всички съставки заедно в купа и лъжица тесто върху предварително приготвен лист.
  3. Покрийте сместа с парче пергамент или восъчна хартия. Извадете сместа до около 1/8 инча. (Можете да използвате влак, ролка или бутилка вино. Важното е да не го оставите да е прекалено тънка около ръбовете, или тази част да прекалява, преди центърът да се изправи.)
  1. Извадете хартията и преместете ръбовете с пръст и изтласкайте тънката част навътре, за да я повдигнете.
  2. Печете, докато центърът вече не е мек, около 15 до 18 минути. Ако започне да се получи повече от малко кафяво около ръбовете, извадете от фурната. Ако искате да изрежете на квадратчета или правоъгълници, нарязани на 12 парчета, преди да се охлади напълно. В противен случай оставете да се охлади напълно - тя ще продължи да се смазва - и след това да се разбие в произволни размери.

Състав на заместителите и съвети за готвене

Тази рецепта - минус чесъна и сиренето - е съвсем основна и позволява разнообразие от вкусове. Вместо чесън от пармезан можете да дадете на брашно от семена от ленено семе междинно ухание с италиански подправки или мексикански обрат с малко кимион и прах от чили.

За да направите рязането още по-лесно, поставете или изрежете тестото, преди да поставите тиганчето във фурната. И тъй като краищата ще кафя по-бързо от средата, може да се наложи да свалите тигана от фурната, преди центърът да бъде напълно приготвен.

Не се притеснявайте - центърът трябва да завърши готвенето, докато тиганът все още е горещ и бисквитите са оставени да се охладят.