FitnessGlo: преглед на онлайн фитнес програма

Отне ми членството в салона преди около година в полза на домашно тренировки. Докато пиша и следвам моите тренировки редовно, ще бъда първият, който призна, че е хубаво да мислим за тренировка от време на време и да следваме някой друг рутинен. И докато аз не съм непознат за фитнес DVD-та , разработих дълбока оценка за онлайн фитнес програми.

За разлика от DVD-та, онлайн програмите обикновено са абонирани или базирани на членство, имат много тренировки за избор, а в някои случаи и много инструктори. Така че, вместо да се забивате с едно DVD за $ 10, имате достъп до стотици тренировки за приблизително една и съща цена.

Това означава, че света на онлайн фитнес все още расте и се развива, а услугите все още не са усъвършенствани. Последното ми нахлуване в онлайн света беше с FitnessGlo и докато имам много чудесни неща, които да кажа за услугата, има няколко неща, които бих искал да видя от компанията напред.

FitnessGlo: Основите

FitnessGlo е онлайн фитнес решение с пълен набор от услуги, което предлага широк спектър от класове и програми в лесен за управление интерфейс. Само за $ 12 на месец получавате достъп до всички програми и тренировки, без скрити такси или допълнителни разходи.

Една от най-добрите характеристики на FitnessGlo е огромната гама от налични тренировки.

Можете да сортирате тренировките по дължина, ниво, стил или инструктор, а след това по-нататъшно набиране по тип оборудване. Независимо дали обичате танцови тренировки, тренировка за HIIT, йога сливане или баре, буквално има нещо за всеки.

Планиране на класове и управление на цели

Една от функциите, които поставя FitnessGlo отделно от други онлайн фитнес услуги, е колко лесно е да планирате предварително програмата си за тренировки, да зададете цели и да управлявате рутинната си дейност.

Можете бързо да добавяте тренировки към седмичен график, като:

Този график не може да бъде по-лесен - буквално ми отнеха по-малко от 10 минути, за да намеря, изберете и добавете пет седмични тренировки към моя график и единствената причина, която ми отне толкова време, беше, че не можех да реша кои тренировки исках да направя - толкова много от тях изглеждаха добре!

Можете също така да управлявате целите си въз основа на времето, което искате да упражнявате всяка седмица, и видовете тренировки, които искате да следвате. Системата следи времето за тренировка на вашето табло за управление и винаги можете да добавите тренировъчно време за изпълняваните от вас офлайн процедури.

Опции на програмата

FitnessGlo също има широка гама от 8-седмични програми, които можете да изберете да следвате. Тези програми включват:

Докато предпочитам да избирам тренировките си, когато ходя, ако предпочитате да следвате определен график, който отнема догадки, от които да тренирате, тези програми са за вас.

Класове, инструктори и оборудване

Тъй като има толкова голям брой класове, от които да избирате (повече от 500, с три нови класа, заснети и добавени всяка седмица), и осем различни инструктори, които да следвате, никога няма да се отегчите.

Докато многобройните опции могат да направят по-трудно да избирате между класове (особено ако сте нерешителни като мен), винаги можете да започнете курс, да го изпробвате и да решите да превключвате инструктори или стилове за няколко минути, ако смятате, че не ви харесва.

Също така е важно да се отбележи, че докато някои класове изискват оборудване, използваното оборудване е минимално и евтино. Предлагат се неща като тежести за ръце, столове, стъпала и медицински топки, всички от които са приятно да имат на разположение за домашна тренировка. Не е като да се изисква повече необичайно оборудване , като например обувки за окачване или бойни въжета.

Достъп до програми

Има няколко различни начина, по които имате достъп до програмите FitnessGlo:

Това е мястото, където бях малко побъркан. Аз все още съм гаден за фитнес програми, до които имам достъп на моя голям екран, и нямам Roku или Samsung Smart TV. Това, което имам, са Amazon Fire TV и Vizio Smart TV ... нито една от тях не се поддържа. Това означава, че трябва да получа достъп до програми чрез лаптопа или телефона си, когато искам да го следя. Макар че това не е разрушител на сделки, ще бъда много по-развълнуван да изпробвам всички тренировки, когато надстроят услугата си, за да работят с устройствата, които имам.

Къде е йога?

ФитнесГло изглежда предлага почти всеки тип фитнес класа, известна на човека ... освен традиционната йога. Не ме разбирайте погрешно, има курсове по йога за синтез на сайта, но ако търсите сериозна сесия за йога, ще бъдете разочаровани. За да получите достъп до пълен набор от йога класове, ще трябва да се регистрирате за сестра YogaGlo на FitnessGlo, която разполага с над 2500 пълни класове на разположение за $ 18 на месец.