20 чудесни Pinterest тренировки, които можете да направите у дома

1 - ПИН Тези тренировки за вашия следващ дом рутинна

Лора Уилямс

Pinterest е изпълнен с много безплатни тренировки, които можете да направите у дома с минимално оборудване. Номерът е знанието: 1) кои тренировки да следвате и 2) как да увеличите своя опит в Pinterest. За щастие, направих първата стъпка за вас. Измих Pinterest, търсейки добре закръглени, висококачествени тренировки с лесни за следване изображения, които лесно можете да следвате на телефона си. Всичко, което трябва да направите, е да кликнете през този слайдшоу и да следвате връзките "Оригинален Пин", за да прикрепите изображението към вашите собствени платки Pinterest. За повече подробности как да направите всяка тренировка, следвайте връзката "Оригинален източник" за съответната статия. Честит закрепване!

Също така, не забравяйте да споделите любовта! Закачете изображението по-горе, за да могат всичките ти приятели от "Пинтерест" да намерят тези страхотни тренировки на едно място.

2 - 15 минути рутинно скачане на въже

Greatist

Скачащото въже е едно от любимите ми тренировки за цялото време и тази проста, правилна рутина от Greatist е отличен начин да започнете.

3 - 20 минути тренировка с дъмбели

Fitwirr

За бърза, пълна тренировка тренировка тренировка, не търсят по-далеч от тази верига от Fitwirr. Ако нямате топка за стабилност, можете да използвате пейка или стол на мястото си.

4 - Общ кръг на тялото

Най-големият загубеняк

Тази безутехнологична тренировка от най-големия губещ е гарантирана, че ще ви изпоявява и уморявате. Опитайте да извършите цялата схема 2-3 пъти.

5 - дневният план за тренировки

Година нула оцеляване

Няма нищо лошо да поддържате тренировки прости и ясни. Това ежедневно тренировка за преживяване за оцеляване от YearZeroSurvival.com може да бъде завършено за по-малко от един час (включително ходенето на една миля) и няма да ви завладее.

6 - 15-минутна домашна баренова тренировка

Greatist

Не е нужно да имате достъп до бартер за домашна тренировка . Проверете тази версия от Greatist, която не изисква нищо повече от стол.

7 - Обратно укрепващи упражнения без оборудване

Бети Рокер

Ако не можете да направите издърпвания и нямате гири, може да е трудно да знаете как да работите с гръб у дома. Този прост щифт от The Betty Rocker предлага пет лесни упражнения за укрепване на гърба ви без никакво фантазирано оборудване.

8 - Обща тренировка на топката за стабилност на тялото

Бъдете доста блог

Стабилността топки са евтини, и те са отличен инструмент за подобряване на баланса, силата и координацията. Тази тренировка за цялостна стабилност на топката от "Run Pretty Blog" ще ви преведе през крачките.

9 - Събуждане тренировка

Darebee

Тази проста и ефективна тренировка от Darebee ще ви помогне да се събудите и да ударите земята. Всичко, което е необходимо, е една схема.

10 - Тренировка на стола

Живите момичета на живо

Имате ли стол? Сега имате тренировка. Живите момичета на живо доказват, че не се нуждаете от оборудване, което да се оформя.

11 - 45-минутна тежест на тялото и табута

Fit Foodie Finds

Когато искате по-дълга тренировка с цялото тяло, Fit Foodie Finds ви покрива. Тази верига със сила на телесното тегло с доза Tabata cardio е само една от многото тренировки, които можете да намерите на нейния сайт.

12 - Тренировка на стъпала

FitFluential

Независимо дали живеете в двуетажна къща или апартамент, който е на разходка, е време да използвате тези стълби . FitFluential разработи тази непосредствена тренировка за стълби, за да изгори краката ви и сърцето ви да изпомпва.

13 - Йога за начинаещи

Сладка мама

Ако сте нов в йога и искате поток от начинаещи, опитайте да следвате неподправената позиция на Skinny Mom.

14 - Йога поток на цялото тяло

Popsugar

За йогите, които са по-запознати с виниасовите потоци, този щифт от Popsugar ще ви преведе през крачките, без да е необходим клас.

15 - Тренировка на пяна

HealthCentral

За да ви помогнем да се отпуснете и да се възстановите след тренировка, заслужавате добре закръгления самомасаж, благодарение на урока за пяна с валяк на HealthCentral. Повярвай ми, си струва времето.

16 - тренировка за абсорбция и оръжие

Popsugar

Готови ли сте да изгорите горната част на тялото си? Тази абсорбация и оръжие тренировка от Popsugar обхваща всички бази ... и вие дори не трябва да напусне мат!

17 - 20 минути кардио тренировка

PiecesinProgress.Tumblr.com

Ако не ви харесва да скачате въже и нямате набор от стълби, може да е трудно да знаете как да направите кардио у дома. Тази 20-минутна рутина от Pieces in Progress не изисква оборудване и ще изпомпва кръвта ви.

18 - 20 минути тренировка за качулка

Greatist

Kettlebells са невероятно ефективна част от домашното оборудване. Ако имате достъп до kettlebell, тази тренировка от Greatist ще ви помогне да изградите сила само за 20 минути.

19 - Пилатес тренировка

Livestrong

Лесно е да объркате йога, пилатес и баре, тъй като те споделят някои подобни качества, но всъщност са съвсем различни. Тези упражнения от Пилатес от LiveStrong могат да бъдат направени у дома, и те със сигурност ще ви направят абсолютен писък (по добър начин, разбира се).

20 - 30-дневен плакет предизвикателство

MyFitnessPal

Вероятно сте чували, че дъската е една от най-добрите упражнения за изграждане на силно ядро. Ако сте готови да започнете да увеличавате якостта, опитайте това 30-дневно предизвикателство от MyFitnessPal.

21 - 20 минути тренировка за крака

Хранене на птичи храни

Убили сте ядрото си, предизвикахте ръцете си и опитахте ръцете си на сърдечно. Всичко останало? Трудна тренировка в долната част на тялото. Опитайте тази 20-минутна горелка от Food Bird Food.